Forum Discussion

7 Replies

• @JediPrzemo Spoko. Szkoda że z jedynką tak się nie da. Całkowicie inne formaty plików są.Musi być ktoś kto potrafi sprytnie edytor użyć i znaleźć który plik odpowiada za spolszczeniem następnie podmienić
  • JediPrzemo's avatar
    JediPrzemo
    4 years ago

Z 1 jakoś się przemęczę po angielsku, dobrze, że moja ulubiona 2 działa w wersji kinowej 🙂

• Lessi_81's avatar
    Lessi_81
    4 years ago

Niestety Konsolwcy nie będą mieć takiego przywileju , ale ktoś się widzę zaniteresował i może jest jakaś szansa na jakiś patch z naprawą  😃 . Nikt nie przypuszczał ,że będzie powtórka z rozrywki tym razem jednak EA Polska strzeliła sobie w stopę  no to na 4 dni przed premierą kiedy gry trafiły do sklepu hahaha 

• @Lessi_81Z jedynką będzie ciężko przerobić na wersje kinową. Widać że najwięcej czasu poświęcili. W stosunku do starszej wersji,połowy katalogów nie ma, brakuje CONFIG w moje dokumenty, nie ma katalogu LOCALISED w grze. BIOEngine.ini nie wyświetla ścieżki do pliku z tłumaczeniem, i jakiekolwiek zmiany nie dają efektu. Bez edytora nie obejdzie się i sprawdzanie każdego pliku :C Nadzieja że pojawi się patch który da taką możliwość. Lub pojawi się opcja w grze  napisy i możliwość przypisanie innego języka

• Pysia96PL's avatar
    Pysia96PL
    4 years ago

Ja coś próbuję w plikach gry pogrzebać z jedynką, ale informatykiem nie jestem. I chyba coś zepsułam, bo pomimo, że mam grę na originie ustawioną po angielsku, to gadają po polsku 😮

• @Pysia96PLSprawdź czy w tym głównym menu co wybierasz która część gry też masz po angielsku ustawione.Jeżeli masz poprawnie zamiast rozpocznij powinno pojawić się start.

• Meterlino's avatar
    Meterlino
    4 years ago

Widzę wielu ludzi, którzy już grę zwracają przez brak wersji kinowej. Mam nadzieję, że do 14 dni EA zdąży, bo też to zrobię.

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.477 PostsLatest Activity: 4 days ago