Forum Discussion
7 Replies
- @JediPrzemo Spoko. Szkoda że z jedynką tak się nie da. Całkowicie inne formaty plików są.Musi być ktoś kto potrafi sprytnie edytor użyć i znaleźć który plik odpowiada za spolszczeniem następnie podmienić
Z 1 jakoś się przemęczę po angielsku, dobrze, że moja ulubiona 2 działa w wersji kinowej 🙂
Niestety Konsolwcy nie będą mieć takiego przywileju , ale ktoś się widzę zaniteresował i może jest jakaś szansa na jakiś patch z naprawą 😃 . Nikt nie przypuszczał ,że będzie powtórka z rozrywki tym razem jednak EA Polska strzeliła sobie w stopę no to na 4 dni przed premierą kiedy gry trafiły do sklepu hahaha
@Lessi_81Z jedynką będzie ciężko przerobić na wersje kinową. Widać że najwięcej czasu poświęcili. W stosunku do starszej wersji,połowy katalogów nie ma, brakuje CONFIG w moje dokumenty, nie ma katalogu LOCALISED w grze. BIOEngine.ini nie wyświetla ścieżki do pliku z tłumaczeniem, i jakiekolwiek zmiany nie dają efektu. Bez edytora nie obejdzie się i sprawdzanie każdego pliku :C Nadzieja że pojawi się patch który da taką możliwość. Lub pojawi się opcja w grze napisy i możliwość przypisanie innego języka
Ja coś próbuję w plikach gry pogrzebać z jedynką, ale informatykiem nie jestem. I chyba coś zepsułam, bo pomimo, że mam grę na originie ustawioną po angielsku, to gadają po polsku 😮
@Pysia96PLSprawdź czy w tym głównym menu co wybierasz która część gry też masz po angielsku ustawione.Jeżeli masz poprawnie zamiast rozpocznij powinno pojawić się start.
Widzę wielu ludzi, którzy już grę zwracają przez brak wersji kinowej. Mam nadzieję, że do 14 dni EA zdąży, bo też to zrobię.
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 4 days ago
- 2 months ago