Re: Informacja o angielskim dubbingu i polskich napisach
Po pierwsze zagraniczny support mnie nie interesuje gdy mamy "swój" oddział. Nie widzę możliwości aby EA samo z siebie dodało dwa różne polskie dubbingi bez konsultacji z EA Polska i bez zgody polskiego oddziału Microsoft (chyba, że dużo wcześniej sprzedali prawa do lokalizacji albo jakaś tam umowa wygasła).
Najważniejsze pytanie DLACZEGO nikt w tej kwestii nie interweniował i co za "mądry inaczej" człowiek zgodził się, aby wydać tak spartolony komplet gier w naszym kraju. Tutaj naprawdę nie ma żadnego logicznego wyjaśnienia, ktoś spartolił sprawę i nawet mnie już nie obchodzi co to był za "człowiek", tylko dlaczego nie ma dalej żadnego sprostowania, przeprosin i co najważniejsze INFORMACJI O TYM, ŻE ZOSTANIE TO NAPRAWIONE.
ANSWERS HQ to chyba najbardziej bezużyteczna strona w internecie. Tak jak w 2017 przy premierze Battlefronta2 nikt mi nie potrafił odpowiedzieć DLACZEGO BF2 na PC jest TYLKO z polskim dubbingiem i nie da się go zmienić i czy zostanie to naprawione z czasem. Jeszcze wtedy bana załapałem bo niestety nazywanie rzeczy po imieniu nie jest tu mile widziane.
I dalej sobie czekajmy...