Forum Discussion
11 Replies
- EA_Cekiel4 years ago
EA Staff
Miło mi Was poinformować, że na początku czerwca planujemy wypuścić patch dla gry, który będzie zawierać różne aktualizacje, w tym możliwość wyboru przez graczy angielskiego lektora, niezależnie od kraju, z którego pochodzą.
No i mimo agresji, zawodu i ogólnego marudzenia dziękuję za konkretną odpowiedź.
To nigdy nie powinno mieć miejsca no ale fajnie, że zostanie naprawione.
- @EA_Cekiel Dziękujemy za oficjalne potwierdzenie 🙂
- sosik14 years agoRising Novice
A jednak, udało się. 🙂 Co prawda jestem w połowie jedynki po angielsku, ale chyba i tak zacznę jeszcze raz. ^^
Edit: Uwaga, pobiera się 1.03. 🙂
Szkoda, że potrzebny był raban na pół internetów. Tak czy inaczej fajnie, że udało się naprawić. Teraz pięknie hula 🙂
Trochę w nietypowy sposób się to ustawia, no ale działa tak jak chciałem. 🙂
Ale dlaczego są to napisy pod polski dubbing a nie te oficjalne z wersji kinowej ?
bo by musieli na nowo tłumaczyć więc na łatwiznę poszli xD
No już lepsze takie, niż żadne. 🙂 Miałem cichą nadzieję, że będą dwa osobne przełączniki i będzie można na przykład ustawić sobie dla beki radziecki dubbing z polskimi napisami. :P Ale i tak spoko, że w ogóle mamy napisy. Ja tam się cieszę.
Niestety, polski dubbing w pierwszej części byl niepotrzebnie wulgarny i przez to bezsensowny i właśnie takie napisy otrzymaliśmy. Wrex nie wymawia ani jednego "fucka" za to polskie tłumaczenie to same bluzgi. Czy można te napisy jakoś edytować.....
W wersji konsolowej raczej wątpię. :P
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 26 days ago
- 29 days ago
- 2 months ago