Forum Discussion

Re: Mass Effect Legendary Edition "Uszkodzone Kwestie"

@Extreme996PL Rozumiem, trochę lipa jeśli wolno mi tego słowa użyć. Co ciekawe do Mass Effect 3 też był komiks Genesis, jeśli dobrze pamiętam. Ale nie został dodany do wersji LE. Dodatkowo w ME3LE ktoś zauważył, co zresztą też zauważyłem w trakcie gry, to jeśli można to nazwać błędami to zniknęło chyba pare zasobów wojennych. Najbardziej zauważalne jest że nie ma Admirał Xen. W zasobach Wojennych po wykonaniu ostatniej misji na Rannoch. Jeśli zdecydowaliśmy się stanąć po stronie Quarian, albo doprowadziliśmy do pokoju, między Quarianami i Gethami (Osobiście wolę i wybieram właśnie tą opcję). No i też zawsze gdy. Trafiamy jednostkę wroga w głowę to, ona z braku lepszego słowa ona się nie "rozwala" jak w oryginale. I tak wiem że jest na to mod, nawet go używam. Co do pozostałych modów. Do Admirał Xen, i przywrócenia dialogów w ME2LE. Cóż... Czekam na ich ewentualne w przyszłości spolszczenia. To może zacznę ich używać. Choć jestem ciekaw czy można się spodziewać jakiś aktualizacji do gry. Ale dzięki za informację.
No RepliesBe the first to reply

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.481 PostsLatest Activity: 4 years ago