Forum Discussion
6 Replies
@EA_CekielTo jest naprawdę dobra wiadomość, że posłuchaliście graczy. Już pomijając rozważania czy powinno to być na premierę czy nie, możliwość wyboru osobnych napisów i dialogów pozwoli nam zagrać w najwyższej jakości.
Gdybyśmy tylko mieli częstsze update'y na temat rozwoju tej akurat oszczędziłoby to wszystkim nerwów.
A wiadomo czy do pierwszej części w Legendary Edition będą dwie wersje polskich napisów do wyboru?
W starej wersji gry na PC była inna wersja polskich napisów do polskiego dubbingu (to w zasadzie była transkrypcja polskiego dubbingu razem ze zmianami w stosunku do angielskiego oryginału), które są też obecnie jako jedyne dostępne w Legendary Edition (o ile się nie mylę).
Jeżeli grało się w starą, polską wersję Mass Effect 1 na PC z wybranymi angielskimi głosami - wtedy polskie napisy były dużo wierniejsze oryginałowi (był to inny przekład/tłumaczenie). Możliwe, że w starej wersji na Xbox 360 też była ta wersja polskich napisów.
Bardzo dobra wiadomość. Mój portfel otwiera się właśnie jak ramiona Cytadeli. Jedyna szkoda, że długo czekaliśmy na jakikolwiek odzew. Rozumiem, że nie chcieliście rzucać słów na wiatr i składać obietnic ale wystarczyłoby proste info, że sprawa jest rozpatrywana.
No i to rozumiem, jak tylko ukaże się patch to ponownie zakupię grę przy pierwszej promocji. Szkoda, że nie pomyślano o tym premierowo bo EA zgarneło by moją pełną kwotę. No ale lepiej późno niż wcale.
Это очень здорово!) спасибо! Думаю что после прохождения третей части, сразу начну заново) круто, круто, круто!)
No nie ma za co dla Grzesi0_o i dla mnie, gdzie jako jedyni robiliśmy by to zmienić, kiedy wy byliście bierni.
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 6 days ago
- 14 days ago