Forum Discussion

Re: Mass Effect Legendary Edition wybór języka

Miło mi Was poinformować, że na początku czerwca planujemy wypuścić patch dla gry, który będzie zawierać różne aktualizacje, w tym możliwość wyboru przez graczy angielskiego lektora, niezależnie od kraju, z którego pochodzą.

6 Replies

• KucharKM's avatar
    KucharKM
    4 years ago

@EA_CekielTo jest naprawdę dobra wiadomość, że posłuchaliście graczy. Już pomijając rozważania czy powinno to być na premierę czy nie, możliwość wyboru osobnych napisów i dialogów pozwoli nam zagrać w najwyższej jakości.

Gdybyśmy tylko mieli częstsze update'y na temat rozwoju tej akurat oszczędziłoby to wszystkim nerwów.

• A wiadomo czy do pierwszej części w Legendary Edition będą dwie wersje polskich napisów do wyboru?

W starej wersji gry na PC była inna wersja polskich napisów do polskiego dubbingu (to w zasadzie była transkrypcja polskiego dubbingu razem ze zmianami w stosunku do angielskiego oryginału), które są też obecnie jako jedyne dostępne w Legendary Edition (o ile się nie mylę).

Jeżeli grało się w starą, polską wersję Mass Effect 1 na PC z wybranymi angielskimi głosami - wtedy polskie napisy były dużo wierniejsze oryginałowi (był to inny przekład/tłumaczenie). Możliwe, że w starej wersji na Xbox 360 też była ta wersja polskich napisów.

• Bardzo dobra wiadomość. Mój portfel otwiera się właśnie jak ramiona Cytadeli. Jedyna szkoda, że długo czekaliśmy na jakikolwiek odzew. Rozumiem, że nie chcieliście rzucać słów na wiatr i składać obietnic ale wystarczyłoby proste info, że sprawa jest rozpatrywana.

• No i to rozumiem, jak tylko ukaże się patch to ponownie zakupię grę przy pierwszej promocji. Szkoda, że nie pomyślano o tym premierowo bo EA zgarneło by moją pełną kwotę. No ale lepiej późno niż wcale. 

• Это очень здорово!) спасибо! Думаю что после прохождения третей части, сразу начну заново) круто, круто, круто!) 

• No nie ma za co dla Grzesi0_o i dla mnie, gdzie jako jedyni robiliśmy by to zmienić, kiedy wy byliście bierni.

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.480 PostsLatest Activity: 8 hours ago