Lykan882 years agoZmiana języka/lokalizacji jak zmienić lokalizacje gry kupionej w Szkocji tak aby były dostępne polskie napisy
EA_KubaCommunity Manager2 years agoHej @Lykan88 Informacje na temat możliwości usunięcia gry z Twojego konta uzyskasz podczas bezpośredniego kontaktu z nami poprzez czat.
Featured PlacesMass Effect Dyskusja o serii Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 2 months ago486 Posts
Mass Effect Dyskusja o serii Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 2 months ago486 Posts
Recent Discussionstak jak w ostatnim wątku na forum zakupiłem grę teoretycznie z molowością grania po polsku i dalej nie mogę wybrać języka polskiego, pierwszy klucz faktycznie miał napis tylko po angielsku ale następny był ograniczony do europy i pos...Mass Effect Edycja Legendarna - brak polskiego nawet po użyciu drugiego klucza Hej, przez niedopatrzenie kupiłem klucz z wyłącznie angielską wersją. Re: Brak polskich napisów Mass Effect Legendary Edition | EA Forums - 9122481 Postanowiłem więc dokupić kolejny klucz, tym...Problem z zapisem zniszcz bazę cerberusa Witam Mam problem w mass effect 3 legendarna edycja z misją zniszcz bazę cerberusa niewczytuje się pojawia się czrny ekran :( próbowałem aktualizacji sterowników i nowego zapisu i nic to niedało :( ...Problem z instalacją Kupiłam na Epic Games całą trylogię z dodatkami i jest problem z instalacją gry. Zatrzymuje się przy 2% i nie chce ruszyć dalej. Wymagania sprzętowe są spełnione i miejsca jest wystarczająco. Mam poł...gra zawiesza się w tym samym miejscu w trakcie dialogu prawdopodobnie nie pojawia się kolejna opcja wyboru odpowiedzi. Co zrobić ?