Forum Discussion

Dep0505's avatar
Dep0505
Seasoned Newcomer
1 month ago

Brak ekipy w Need For Speed Heat

Niedawno kupiłem nfs heat na pc i od początku nie byłem w żadnej ekipie oraz nie mogłem stworzyć własnej. Nie mogę ani wyszukać żadnej ekipy ani stworzyć nowej ekipy, próbowałem wiele różnych sposobów by to naprawić w tym zmienianie języka gry na angielski, robienie nowego savea czy zmienianie plików gry. Nie mam pojęcia co może to powodować i jak to naprawić.

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

Hej Dep0505

Chciałem sprawdzić czy udało Ci się obejść problem. Daj nam znać!

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    26 days ago

Hej Dep0505​ 

Z tego, co opisujesz (brak możliwości wyszukiwania ekipy, tworzenia własnej oraz dziwne dane o członkach), wygląda to bardzo podobnie do problemów z synchronizacją konta/usług online, które pojawiały się u części graczy, zwłaszcza na PC przy połączeniu Steam z EA.

Nie mam niestety wglądu w to, co dokładnie dzieje się na poziomie Twojego konta, ale możesz jeszcze spróbować  rzeczy, które czasami pomagają w takich przypadkach:

• poprosić znajomego o wysłanie bezpośredniego zaproszenia do ekipy
    • upewnić się, że ekipa, do której próbujesz dołączyć, jest na tej samej platformie (PC)
    •  

Daj nam znać, czy udało Ci się obejść problem w ten sposób. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    26 days ago

Hej Dep0505​ Skitluus​ 

Z tego co zgłaszali inni gracze, u części osób pomogło odświeżenie sesji i połączenia z serwerami. Zamknijcie całkowicie grę i EA app, potem wylogujcie się i zalogujcie ponownie. Jeśli macie grę na Steam, uruchomcie Steam i EA app jako administrator i upewnijcie się, że oba są połączone z tym samym kontem EA. Warto też wejść na chwilę w inny tryb online, żeby wymusić synchronizację.

Jeśli to nie pomoże, spróbujcie reinstalacji gry, a także Steam i EA app do domyślnej lokalizacji na dysku systemowym - u części graczy to naprawiło problem z synchronizacją.

Na koniec standardowo odświeżcie połączenie - restart gry, wyłączenie PC na kilka minut i restart routera, bo to często resetuje sesję online.

• Dep0505's avatar
    Dep0505
    Seasoned Newcomer
    27 days ago

Niestety nie dalej mi się nie udało i nie wiem o co z tym chodzi ale nie wiem czy to przez ten błąd synchronizacji czy nie ale jeżeli próbuję zobaczyć grupę kogoś innego na online to pokazuje że każdy członek dołączył o tej samej dacie co no raczej się nie stało

I jak jakieś progresy? Ja się już jakiś czas temu poddałem bo nie mam pomysłów na to a ty? Dalej szukasz albo znalazłeś na to rozwiązanie???

• Dep0505's avatar
    Dep0505
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Niestety nie dalej mi się nie udało i nie wiem o co z tym chodzi ale nie wiem czy to przez ten błąd synchronizacji czy nie ale jeżeli próbuję zobaczyć grupę kogoś innego na online to pokazuje że każdy członek dołączył o tej samej dacie co no raczej się nie stało

• Skitluus's avatar
    Skitluus
    Rising Newcomer
    1 month ago

Też szukam rozwiązania na ten problem, wyczytałem że to kwestia synchronizacji między steam a EA app ale dalej nie wiem jak to naprawić, tobie się udało?

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 9 days ago
1,541 Posts