Forum Discussion

ones0me's avatar
5 years ago
Solved

Brak jednego flaminga na mapie

Produkt: Need for Speed Heat
Platforma:Origin
Opisz pokrótce napotkany błąd: Zebrałem wszystkie flamingi oprócz jednego który się nie pojawia na mapie. Gdy podjeżdzam w miejsce flaminga(kolega mi pokazuje gdzie on jest, źródła w postaci mapy internetowe, poradniki na youtube) tego flaminga tam nie ma.
Jakiego samochodu używałeś/używałaś?
Czy posiadany przez Ciebie samochód był stworzony przez Ciebie czy pobrany z aut stworzonych przez społeczność w grze?
Jaki był ostatni wyścig w którym brałeś/brałaś udział?
Czy był to wyścig w dzień czy w nocy?
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Występuje on tylko u mnie, więc nie wiem
Co się dzieje? Nie widzę flaminga w dzielnicy Frontera Hills (przy skrzyżowaniu w lewej części dzielnicy). W załącznikach pokazałem o który flaming chodzi i screen tego co ja tam widzę.
Jakiego rezultatu oczekujesz? Jakieś sposoby na naprawienie tego błędu lub jeśli to możliwe przyznanie mi tego flaminga.

<screen z poradnika na youtube <flaming o którym piszę(zaznaczony na czerwono)

< to co ja widzę < screen z internetowej mapy

• Hej @ones0me 

Sprawdź proszę poniższy filmik. Znajdziesz tam wskazówki do tego jak znaleźć tego flaminga (znajduje się w tunelu). Filmik pochodzi z wątku na angielskim forum gdzie został opisany podobny problem 🙂

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej @Makosspeed 

Cieszę się, że udało Ci się zebrać tego flaminga na mapie, jak widzisz nie byłeś pierwszym, który miał problem z jego odnalezieniem. 

Chętnie spojrzymy na Twoją kolekcję aut 🙂.

Załóż nowy wątek na forum i wrzuć kilka zdjęć ze swoimi furami. Powiedz nam które z nich lubisz najbardziej 🙂

Koniecznie oznacz mnie w utworzonej przez Ciebie galerii. 

• @Makosspeed A ktoś pisał żeby się pochwalić samochodami, to ja się pochwalę że mam 73 auta w tym polestara, koenigzega i pagani
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Super 🙌

Cieszę się, że udało Ci się go odnaleźć 🙂 

Jak będziesz miał chwilę to pochwal się swoimi samochodami na forum! 🙂

• @EA_Kuba nie spodziewałem się że tu również jest tunel, tym bardziej że w pierwszym poradniku jakim obejrzałem flaming był na powierzchni... Podobny problem miałem z flamingiem na fairview fields ale tam był on poprawnie przedstawiony w poradnikach 🙂 Dzięki wielkie za pomoc!
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Hej @ones0me 

Sprawdź proszę poniższy filmik. Znajdziesz tam wskazówki do tego jak znaleźć tego flaminga (znajduje się w tunelu). Filmik pochodzi z wątku na angielskim forum gdzie został opisany podobny problem 🙂

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,492 PostsLatest Activity: 8 hours ago