Brak odpowiedniej wersji językowej NFS PAYBACK!!!
Problem with the Polish version of NFS PAYBACK!!!
Problem z polską wersją językową w NFS PAYBACK!!!!
I bought the game in the Polish language version and played with dubbing and the whole game was in Polish. However, when I changed the application from origin to EA app, the game started only in English. I uninstalled the game and when I choose the language again in the Need For Speed Payback installation, there is no Polish language!!!!!!! Why can't I play NFS Payback in Polish when I played in Polish before and I bought the game in Polish!!!!????
Grę zakupiłem w polskiej wersji językowej i grałem z dubbingiem oraz cała gra była po polsku. Jednakże gdy zmieniła się aplikacja z origin na EA app to gra włączała się jedynie w języku angielskim. Grę odinstalowałem i przy ponownym wyborze języka w instalacji Need For Speeda Payback nie ma języka polskiego!!!!!!! Czemu nie mogę grać w NFS Payback po polsku skoro wcześniej grałem w języku polskim oraz grę zakupiłem w języku polskim!!!!????
Ponieważ tu na forum nie możemy sprawdzić dokładnie wersji Twojego numeru seryjnego, skontaktuj się z naszymi doradcami poprzez czat lub email na naszej stronie.