Forum Discussion
2 years ago
@EA_Kuba zaktualizowałem sterowniki , sprawdziłem aktualizacje win 10 , sprawdziłem wymagania gry , uruchomiłem ea app osobno poprzez administratora , sprawdziłem dirext x i virtual studio, poprzez nvidia dałem grze więcej uprawnien jak dostęp do karty wybranej a nie automat . sprawdzałem gre na steam decku ,tam się uruchamia ale na pc pojawia się apka i znika
EA_Kuba
Community Manager
2 years agoDzięki za odpowiedź @icemystoo.
Upewnij się zatem, że do do zapory sieciowej Windows oraz do programu antywirusowego na Twoim komputerze zostały dodane odpowiednie wyjątki.
Następnie uruchom EA app oraz grę jako administrator wcześniej modyfikując ustawienia kontroli konta użytkownika:
Jak włączyć lub wyłączyć funkcję Kontrola konta użytkownika - Microsoft Community
- 2 years ago@EA_Kuba sprawdziłem w zaporze , wszystko jest ok , używam antywirusa kaspersky i jak go wyłączyłem to dalej nic się nie zmienia , wyłączyłem funkcje kontroli i też to nic nie dało ☹️
- 2 years ago
tak to wygląda [edytowane przez EA_Kuba]
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @icemystoo
Dzięki za odpowiedź i wykonanie dotychczasowych kroków.
Musiałem usunąć zamieszczony przez Ciebie link - jeśli chcesz przesłać nam filmik prześlij nam go w postaci linku do YouTube.
Prześlij nam proszę w takim razie raport DxDiag, możliwe że tam znajdziemy wskazówki. 🙂
- 2 years agohttps://youtu.be/RdnMgVV6Cr8 tu jest to jak to wyglada