3 years ago
Kod Błędu: 80060000
Gram w NFS HEAT już grubo ponad 3000 godzin. Nigdy z tą grą nie było większych problemów, jednak od kilku dni po prostu nie włącza się opcja "GRAJ ONLINE" i wyświetla się błąd 80060000. Czy ktoś mia...
Hej @zaxburn
Dzięki za odpowiedź i wykonanie dotychczasowych kroków, aby rozwiązać ten problem.
Jeśli masz taką możliwość to poproś któregoś ze swoich znajomych o wysłanie Ci zaproszenia do gry online. Jeśli uda Ci się dołączyć dokonaj zmian w wyposażeniu swoich aut, kup nowe części etc, po czym spróbuj ponownie, tym razem sam dołączyć do gry wieloosobowej.
Ten pomysł to było pierwsze, co przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić czy wejdę do gry ONLINE, jednak każda próba kończyła się fiaskiem, mimo tego, że na początku połączenie wydawało się jaknajbardzej prawidłowe, pięknie szedł pasek synchronizacji itp itd, po czym gra zataczała pętlę i powracała do początku, czasem pokazując błąd 80060000, a czasem nic tak jakby w ogóle nie było żadnej próby nawiązania połączenia i tak w kółko.
a na jakich portach UDP i TCP chodzi gra, może one są zablokowane, a jeśli tak to jak to temu zaradzić ?
Usunąłem całą zawartość NFS HEAT z Dokumentów i gra włączyła się od początku.
Grając w ten sposób z wyłączoną opcją zapisu w chmurze mogę grać ONLINE bezproblemowo.
Gdy przywracam zawartość NFS HEAT do Dokumentów opcja ONLINE przestaje działać?
Jak to naprawić?