Forum Discussion
@Czaplan1 Witaj!
Zerknij do dwóch innych wątków, gdzie znajdziesz porady odnośnie problemu z wykryciem sterowania: tutaj i tutaj.
Pierwszą rzeczą jaką najlepiej zrobić, to odłączyć od komputera pada, kierownice czy inne urządzenia USB, zostawiając tylko klawiaturę i myszkę, następnie:
RESET USTAWIEŃ - wyłącz zapisy w chmurze (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ) następnie zmień nazwę folderu Need for Speed na np. Need for Speed kopia, katalog ten znajduje się w bibliotece Dokumenty(%USERPROFILE%\Dokumenty lub %USERPROFILE%\Moje dokumenty) > Po czym uruchom grę bez zmieniania ustawień!
Powodzenia!
Sekunda i sprawdzam! :D
Szczerze to nie spodziewałem się że ktokolwiek odpowie na mój problem, bo na poprzedni ze straconym kontem origin nikt nawet nie wszedł na ten temat, wiec wielki dzieki 😛
- 6 years ago
Hej,
mam problem ze zmiana sterowania w Need For Speed a mianowicie w ustawieniach sterowania mam tylko pada i niemogę jego zmienić na klawiaturę a gram na laptopie.
- 6 years ago
@michal8709 napisał/a:Hej,
mam problem ze zmiana sterowania w Need For Speed a mianowicie w ustawieniach sterowania mam tylko pada i niemogę jego zmienić na klawiaturę a gram na laptopie.
Mam ten sam problem czy rozwiązałem go jakoś??
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Hej @marcin221102
Sprawdź rozwiązanie zaproponowane tutaj i daj nam znać czy pomogło Ci to rozwiązać problem :eahigh_file:
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 36 minutes ago