Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Need For Speed 2015 się nie uruchamia.

Witam 2 dni temu zakupiłem grę Need For Speed 2015 i od tego czasu mam same problemy... Po zainstalowaniu gra nie chce się uruchomić, nic sie kompletnie nie dzieje... Uprzedzając pytania, tak aktualizowałem sterowniki, komputer spełnia minimalne wymagania, w antywirusie dodałem grę do wyjątków, próbowałem naprawiać grę przez orgin i dalej nic... Proszę o pomoc bo juz po prostu marzę o tym by w to pograć ;/ 

• Spróbuj także:

1. Przełączyć Origin w tryb offline (Origin -> Tryb Offline) i spróbuj uruchomić grę.
    2. Usunąć aplikację otwierającą grę w folderze gry, a następnie użyć opcji naprawy gry w programie Origin.
    3. Wykonać reinstalację sterowników Visual C++  INSTRUKCJA

7 Replies

• Hej.

Na początek wykonaj poniższe kroki.

1. Ręcznie odinstaluj aplikację Origin.
    2. Uruchom program CCleaner.
    3. Zrestartuj swój router/modem, a następnie wykonaj czysty rozruch systemu.
    4. Upewnij się, że Kontrola Konta Użytkownika jest włączona.
    5. Pobierz najnowszą wersję aplikacji Origin, oraz uruchom plik instalacyjny jako administrator.
    6. Dodaj Origin do wyjątków w zaporze oraz antywirusie, a następnie upewnij się, że wszystkie wymagane porty są otwarte.
    7. Na koniec uruchom zainstalowany program Origin jako administrator.

POWODZENIA!

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Hej, zrobiłem co mówiłeś i nic to nie dało, wiesz myślę, że to może byc wina Comodo... Nie mogę dodać nfs'a do listy zaufanych bo coś tam mu nie pasuje i za każdym razem jak dodam to automatycnzie go wywala, myślisz ze wywalenie comodo coś da? 

Edit: Nic nie dało :/ Dalej to samo.

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

Spróbuj także:

1. Przełączyć Origin w tryb offline (Origin -> Tryb Offline) i spróbuj uruchomić grę.
    2. Usunąć aplikację otwierającą grę w folderze gry, a następnie użyć opcji naprawy gry w programie Origin.
    3. Wykonać reinstalację sterowników Visual C++  INSTRUKCJA
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Dobra, ufff, gra się odpaliła, pomogło usunięcie pliku exe uruchamiająca grę i naprawa przez orgin. Dzięki gdyby nie Ty to dalej bym się męczył, temat do zamknięcia, dziekuję i pozdrawiam 🙂 

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 5 days ago
1,533 Posts