9 years ago
need for speed rivals
czy ktoś jest mi w stanie pomóc , uruchomiłem grę i szybko przy uruchomieniu się zatrzymałem bo muszę nacisnąć przycisk page up do startu samouczka w tej grze , dodam że przyciski page up, page down ...
Obawiam się, że bez podłączenia fizycznej dodatkowej klawiatury albo z użyciem pada nie ominiesz tego problemu. Jak wspomniałem Windows 10 i laptopy nie zawsze współgrają ze starszymi produkcjami. 😢 Ale możliwe, że ktoś na forum spotkał się z tym problemem i miałby jeszcze dodatkowe pomysły.
PS. Oprócz wbudowanej klawiatury w systemie, możesz pobrać dodatkowe aplikację symulujące klawiaturę ekranową.
podpowiedz proszę jak przywołać ustawienia gry bo nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić , szukałem na różnych forach i serwisach i niestety pustka , na padzie dzieje się to samo czyli piszę że mam nacisnąć lewy przycisk pada i kiedy go naciskam nic się nie dzieje , jeszcze może ustawienia gry by mi pomogły , z góry dziękuję za pomoc.
@retina00000 Hej!
Przywrócenie domyślnych ustawień gry wykonasz przez zmianę nazwy bądź usunięcie katalogu w %USERPROFILE%\Dokumenty\Ghost Games\Need for Speed(TM) Rivals
Ja radzę np. zmienić nazwę folderu Need for Speed(TM) Rivals na Need for Speed(TM) Rivals kopia
Pozdrawiam! 🤓
to też nic nie pomogło , słuchaj czy jest możliwość zwrotu pieniędzy lub dopłaty i wzięcia nowszej wersji gry która będzie kompatybilna z moim komputerem ?
bo obecnie kasza poszła w błoto a ja chciałbym mieć w co pograć
@retina00000 Hej!
W sytuacjach gdy gra nie spełnia oczekiwań oraz występują problemy, śmiało możesz skorzystać z naszej gwarancji zadowolenia z produktu. Dotyczy ona jednak produktów cyfrowych zakupionych przez Origin. Niestety ale jak wspomniałem, wymagania gry są podane od górnie i jeśli posiadasz konfigurację, która ich nie wspiera pod kątem systemu itp. to tutaj niestety, ale za dużo nie zdziałamy. 😢