Forum Discussion

GabrielToshN7's avatar
GabrielToshN7
New Rookie
6 years ago

Need For Speed Undercover [Nie można uruchomić gry]

Witam

Mam pewien problem z... Waszym starym produktem, że się tak wyrażę. Chodzi o Need For Speed Undercover. Inni widzę na forach też mają problem z tą grą, nie wiem tylko czy taki jak ja. Mam wersję... Pudełkową tej gry, bardzo dawno ją kupiłem i gra nie chce mi odpalić. Wyskakuje mi informacja "Nie można uruchomić gry. Z powodów bezpieczeństwa przy pojedynczym zakupie można otrzymać licencję na ograniczoną liczbę komputerów. Limit ten został osiągnięty. Prosimy zakupić kolejny kod rejestracyjny, przeinstalować grę i spróbować ponownie."

Czy naprawdę muszę zakupić, nową grę żeby móc znów grać w Undercover? Nie da się z tym nic zrobić? Od razu zapewnię że grę instalowałem na swoich komputerach. Nikomu tej gry nie dawałem, nie udostępniałem jej, a wszystkie poprzednie komputery się... Zepsuły. Proszę pilnie o pomoc w tej sprawie.

Aha. Jeszcze jedno, gra nie jest powiązana z Originem. Czy jeśli wprowadzę kod produktu i powiąże grę z Originem to... Jest szansa że zadziała?

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @GabrielToshN7 

Jeśli klucz od gry nie został przypisany do żadnego konta EA, to powinieneś mieć możliwość wykorzystania go poprzez Origin i w ten sposób przypisać go do swojego kona EA. 

Problem może jednak stanowić wiek gry z racji tego, możesz otrzymać komunikat mówiący o tym że klucz jest nieprawidłowy. W takim przypadku skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat (w języku angielskim), lub email (w języku polskim). Nasi konsultanci powinni mieć możliwość dodania aktywacji do Twojego klucza 🙂

• GabrielToshN7's avatar
    GabrielToshN7
    New Rookie
    6 years ago

@EA_KubaA jaka jest szansa że po powiązaniu gry z Originem, będą... Polskie Napisy? Nie przeszkadza mi że gry są po... Angielsku, ale pod warunkiem że w takiej grze można liczyć na Polskie Napisy.

No i dodam też że w sumie już to zrobiłem, powiązałem grę z Originem. Gra zainstalowana, ale wyskakuje mi teraz. "Ważna wiadomość! Wystąpił problem z podłączeniem do serwera zarządzającego licencjami. Sprawdź, czy Twoje połączenie z Internetem jest aktywne i spróbuj ponownie za kilka minut". I gra dalej nie chce mi się włączyć.

Zaczyna mi być naprawdę szkoda, Need for Speed Undercover, to była moja ulubiona gra. Ze względu na fabułę.

No i jak mam skorzystać z tego czata (w języku angielskim), lub emaila (w języku polskim)?

• @EA_Kuba Witam. Nie ma klucza aby uruchomić grę. Nie wiem czemu> już dawno opłaciłem grę i dalej jej nie mam. Mój w Orion: michalek7887. Proszę o pomoc
  • michalek7887's avatar
    michalek7887
    6 years ago

Witam. Nie mam wejścia na płyty bo już podobno takich laptopów nie ma. I płyta mi nic nie da. Dziękuję za pomoc. Michał

• GabrielToshN7's avatar
    GabrielToshN7
    New Rookie
    6 years ago
    @michalek7887 Ziom, nic straconego, zawsze możesz dokupić nośnik na płyty. Sam mam taki nośnik i korzystam z niego, podpinam pod swojego laptopa i działa, taki nośnik jaki mam mogę podpiąć przez USB. I taki nośnik wcale jakiś drogi nie był.

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,520 PostsLatest Activity: 26 days ago