Forum Discussion

TIOMIT's avatar
8 months ago
Solved

NFS HEAT nie wykrywa kierownicy G29

kupiłem nfs heat na steam z myślą , że pojeżdżę sobie na kierownicy. Lecz gra w ogóle nie wykrywa urządzenia. Posiadam logitech g29, kupiłem niedawno więc to nie może być problem z kierownicą .Próbowałem użyć aplikacji X360CE, lecz nie zadziałało , a w aplikacji EA nie mogę znaleźć opcji napraw , mogę tylko odpalić grę lub zarządzać dodatkami do gry. Czy mogę coś zrobić ,aby gra wykrywała kierownice?

• Hej @TIOMIT 

Przed uruchomieniem gry upewnij się, że urządzenie jest podłączone (sprawdź różne porty), a kierownica została przypisana do profilu użytkownika.

W przypadku korzystania z kierownicy na komputerze PC konieczne może być wykonanie dodatkowych kroków. Zapoznaj się z pełnymi uwagami dotyczącymi styczniowej aktualizacji.

• Upewnij się, że zainstalowałeś Logitech G Hub, niezależnie od producenta i modelu używanej kierownicy.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @TIOMIT 

Przed uruchomieniem gry upewnij się, że urządzenie jest podłączone (sprawdź różne porty), a kierownica została przypisana do profilu użytkownika.

W przypadku korzystania z kierownicy na komputerze PC konieczne może być wykonanie dodatkowych kroków. Zapoznaj się z pełnymi uwagami dotyczącymi styczniowej aktualizacji.

• Upewnij się, że zainstalowałeś Logitech G Hub, niezależnie od producenta i modelu używanej kierownicy.
  • Kacperro337gra's avatar
    Kacperro337gra
    Rising Newcomer
    5 months ago

Ja mam ten sam problem z grą, też kupiłem na steam, też mi nie działa, zrobiłem wszystko co napisaliście ale nic nie pomaga czy to może zależeć od tego że gre mam jako tako na steam 

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,520 PostsLatest Activity: 25 days ago