Forum Discussion

Alphander's avatar
6 years ago
Solved

NFS Heat oryginalny dubbing, polskie napisy

Witam, zamierzam kupić wersję pudełkową NFS Heat przeznaczoną na polski rynek, czy będę miał możliwość ustawienia oryginalnego, angielskiego dubbingu w połączeniu z polskimi napisami? Ewentualnie czy jest możliwość grania w pełnej wersji angielskiej?

Pozdrawiam.

• Hej @Alphander 

Nie podałeś platformy na którą chcesz kupić grę 🙂 Dla PC - jeśli kupisz grę z polskiej dystrybucji, to zgodnie z informacją zawartą w opisie produktu w Origin, gra będzie dostępna w poniższych językach:

Podczas instalacji gry zostaniesz poproszony o wybranie języka, w którym ma się zainstalować gra. Do wybory jest pełna wersja językowa (dialogi+napisy), nie ma możliwości włączenia polskich napisów i angielskich dialogów. 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Alphander 

Nie podałeś platformy na którą chcesz kupić grę 🙂 Dla PC - jeśli kupisz grę z polskiej dystrybucji, to zgodnie z informacją zawartą w opisie produktu w Origin, gra będzie dostępna w poniższych językach:

Podczas instalacji gry zostaniesz poproszony o wybranie języka, w którym ma się zainstalować gra. Do wybory jest pełna wersja językowa (dialogi+napisy), nie ma możliwości włączenia polskich napisów i angielskich dialogów. 

• Miałem na myśli wersję na PC właśnie 🙂 Dziękuję za odpowiedź, teraz już wszystko wiem.

• To jest absolutna bzdura, że nie można nawet w wersji deluxe włączyć sobie dowolną kombinację językową. Dla przykładu oryginalny dubbing z polskimi napisami. Co gorsza, nawet nie można sobie podmienić plików lokalizacyjnych, bo gra przy odpalaniu wykrywa zmianę i prosi o reinstalację.

Zwykły "niedasizm" i brak dobrej woli. To chyba ostatni NFS jaki kupiłem, a z serią jestem od 1998 roku...

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,492 PostsLatest Activity: 12 hours ago