Forum Discussion
EA_Kalina
Community Manager
3 years agoHej @Angotill
Dzięki za Twoje zgłoszenie i za opis kroków, które zostały już wykonane. Podsyłam dodatkowe:
- dodaj EA app oraz NFS Heat do wyjatków w ustawieniach Windows Defender oraz w ustawieniach swojego antywirusa, jeśli taki posiadasz
- uruchom EA app jako administrator; w czasie logowania odznacz opcję Nie wylogowuj mnie
- zweryfikuj pliki lokalne gry - napraw grę (EA app/Origin) / Sprawdź spójność plików gry dla Steam
-
uruchom NFS Heat z poziomu EA app
Mam nadzieję, że to pomoże. Pozdrawiam,
_Kalina
- 3 years ago
Bardzo dziękuję za podesłane kroki.
- Dodałem zarówno EADesktop.exe, EALauncher.exe, jak i NeedForSpeedHeat.exe do wyjątków Avasta. Windows Defender jest wyłączony.
- Uruchomiłem EA Desktop jako administrator. Opcja Nie wylogowuj mnie była włączona już wcześniej.
- Pliki gry na Steamie zweryfikowałem wcześniej, mogłem o tym wtedy wspomnieć. Zrobiłem to też teraz, ale Steam w dalszym ciągu upiera się, że pliki są w porządku.
- Po wykonaniu tych wszystkich kroków, uruchomienie gry z poziomu EA Desktop, jak i Steam zwraca ten sam rezultat. Launcher EA Desktop otwiera puste okno o tytule "BETA", po czym samoczynnie wyłącza się, a następnie włącza się, jak gdyby nigdy nic.
Dodatkowo, załączam zrzut ekranu z tym oknem. Mam nadzieję, że pomoże to w rozwiązaniu tego problemu.
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,518 PostsLatest Activity: 3 days ago
Recent Discussions
Język w nfs unbound
Solved3 days ago- 9 days ago
- 11 days ago
- 14 days ago