Forum Discussion
- Całkowicie wyłączyłem powiadomienia o zmianach zgodnie z przesłanym poradnikiem.
- Uruchomiłem Wiersz polecenia jako administrator i wpisałem komendy. DISM został przeprowadzony całkowicie pomyślnie, natomiast SFC wykrył błędy w plikach, które zostały naprawione.
- Zmieniłem nazwę folderu gry w Moich Dokumentach. Nieudane uruchomienie gry utworzyło nowy folder "Need for Speed Heat", w którym są foldery "SaveGame" oraz "settings".
Próba uruchomienia gry zarówno na Steamie, jak i poprzez EA Desktop kończy się dokładnie tak samo, jak wcześniej. Spróbuję jeszcze odinstalować EA Desktop i na nowo zainstalować Origina. Może to zmieni cokolwiek...
W każdym razie, bardzo dziękuję za dotychczasowe wskazówki. Dam znać, jeśli odinstalowanie EA Desktop i zainstalowanie Origina da jakieś rezultaty...
[EDIT]
Zachowanie Origina i EA Desktop jest identyczne. Po odinstalowaniu EA Desktop, niezależnie od tego, czy uruchamiam grę na Steamie albo na Originie, ten drugi samoczynnie się wyłącza, a następnie włącza ponownie.
Niestety mam dokładnie ten sam problem. Czy udało Ci się go rozwiązać? Próbowałem wszystkiego, ale nic nie pomaga. Nie ukrywam, że czuję spore rozczarowanie. Zakupiłem subskrybcję EA dla gry w którą nie mogę grać.
- 3 years ago
Nie. Żeby było zabawniej, zakupione na Steamie Mass Effect: Legendary Edition śmiga bezproblemowo, również wymagając podpięcia się pod Origin. Wygląda na to, że problem dotyczy głównie samej gry.
- 3 years ago
To ewidentnie jest problem gry. Pobrałem Need for speed Payback, również uruchamiany poprzez EA games. Ten działa bez zarzutu. Pozostaje oczekiwać na jakąkolwiek odpowiedź supportu. A wygląda na to że temat sobie już odpuścili 🙂
- 3 years ago
@EA_Kalina Masz może jeszcze coś w zanadrzu?
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 14 days ago
Język w nfs unbound
Solved17 days ago- 24 days ago