Forum Discussion

x4tr4's avatar
5 years ago

NFS heat studio nie chce wysłać kodu

NFS heat studio nie chce wysłać kodu weryfikacyjnego na email. Widziałem że podobna sytuacja przydarzyła się ludziom już 2 lata temu ale do tej pory nie jest to naprawione. W aplikacji wszystko jest ok, normalnie pokazuje że wszystko działa ale na maila nic nie przychodzi.

8 Replies

• Twitch_evo0001's avatar
    Twitch_evo0001
    Rising Adventurer
    5 years ago

Cześć, 

Pewnie źle podłączyłeś email sprawdź czy wszystkie informacje są dobrze podane.

• Giercorz's avatar
    Giercorz
    4 years ago

Mam ten sam problem... Wszystko jest podane prawidłowo, kodu nie otrzymuje od 3 tyg... Udało wam się to jakoś rozwiązać ?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Giercorz 

Spróbuj skorzystać z jednego z kodów zapasowych, które wyświetliły się podczas uruchamiania weryfikacji logowania. Jeśli wiadomości w ogóle nie pojawiają się na skrzynce (nawet z dużym opóźnieniem) zmień adres email na koncie na pochodzący z innej domeny. 

• Domen ustawiłem kilka innych, nawet specjalnie zakładałem nowe i nic nie dochodziło. Co do kodów zapasowych nie da rady, składają się z 8 cyfr a w grze muszę podać 6 cyfrowy

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Giercorz 

Mówiąc domeny mam na myśli dostawców poczty (gmail, protonmail etc.). Jeśli wiadomości nie dochodzą do konkretnego dostawcy utworzenie nowego adresu może nie pomóc w rozwiązaniu problemu z otrzymaniem wiadomości. Kody zapasowe można wykorzystać np. do logowania do Web App w FIFA 22, dlatego warto sprawdzić czy zadziałają również w aplikacji NFS.

• Skontaktowałem się z czatem online stanów Zjednoczonych. Użyłem tłumacza google i udało się rozwiązać problem. Ustawili mi adres e-mail z istniejącym już kontem EA

Pozdrawiam i dziękuję za zaangażowanie by pomóc 🙂

• szymcio2008's avatar
    szymcio2008
    Newcomer
    2 months ago

Mam ten sam problem co Giercorz Pomożesz mi też np dodasz mnie na mesie ja wyślę filmiki jak to nie działa i żebyś mi pomógł 🙏 wgl kiedyś miałem NFS-a maxymalny poziom wszystkie auta odblokowane  nie pamiętam ale chyba każde co najmniej raz odblokowane nawet jedno kupiłem za prawdziwy hajs ale były wycieki haseł Google konto ogln Google zostawili ale wszystkie gry z wszystkich kont z wszystkich platform mi ukradli teraz mam kilka NFS-ów i wtedy tamtego heata przeszłem bez NFS heat studio ale teraz chcę z ale link się nie otwiera wywala mnie tylko na stronę EA na główną stronę ja wcześniej pobrałem go i powiązałem z kontem i teraz nie otwiera się link ale w NFS hest studio pisze że niby konto jest powiązane i że studio gotowe ale w NFS nadal wyświetla się link który mnie wywala na główną stronę EA Pls pomóż mi dodaj mnie na mesie nagram filmiki co i jak nie działa 

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 6 hours ago
1,532 Posts