Forum Discussion

ef3da07337775589's avatar
ef3da07337775589
Rising Newcomer
2 months ago

NFS The Run Licencja na grę jest nieprawidłowa

Zainstalowaem grę Need for speed The Run na nowym komputerze (chciałem sobie pograć) i przy próbie uruchomienia wyskakuje mi komunikat Licencja na grę jest nieprawidłowa. Aplikacja nie mogła odczytać pliku licencyjnego gry, więc sugerujemy ponowne uruchomienie gry w trybie online. Jeśli problem nie ustępuje, spróbuj wyczyścić pamięć podręczną. Jestem online, choć pewnie chodzi o to aby gra się połączyła z serwerem, które już są wyłączone, aplikacja zaktuializowana. Pamięć podręczna czyszczona 3 razy i dalej mam ten sam komunikat. Co mam zrobić???

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej ef3da07337775589​ 

Na start zamknij grę, zamknij EA App, a następnie uruchom EA App jako administrator. Po tym spróbuj odpalić The Run jeszcze raz w trybie online bezpośrednio z Biblioteki EA app, żeby aplikacja mogła poprawnie odczytać licencję.

Jeśli komunikat dalej będzie się pojawiać, zrób jeszcze jedną rzecz: wyloguj się z EA App, uruchom ponownie komputer i zaloguj się ponownie. Czasem odświeża to token licencyjny dla starszych gier.

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 16 days ago
1,532 Posts