Forum Discussion
8 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @Yoruichi_BanKai
Napisz nam co dokładnie się dzieje, na jakiej platformie grasz i czy ewntualnie masz już za sobą jakieś kroki.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Yoruichi_BanKai
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
@EA_Kuba napisał/a:Hej @Yoruichi_BanKai
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
próbuję uruchomić grę neet for speed most Wanted i mówiąc niby wszystko okej do mementu annimacji ładowania się ładuje się przez chwile a potem znika i z automatu przekierwuje mnie do EA i pisze me w lewym górnym rogu Niektóre funkcje zostaływyłączone,ponieważEA app została uruchumiona z poziomu innej aplikacji.- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Yoruichi_BanKai
Dzięki za odpowiedź.
Czy grę posiadasz i uruchamiasz ją bezpośrednio z EA app, czy np. ze Steam?
Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli uruchomisz grę jako administrator, akceptując monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku.
- uruchamiam na EA I NA STEAM I TEN PROBLEM JEST TEN SAM a niby jak mam gre uruchomić jako administrator
Dzięki za odpowiedź.
Czy grę posiadasz i uruchamiasz ją bezpośrednio z EA app, czy np. ze Steam?
Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli uruchomisz grę jako administrator, akceptując monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku.
uruchamiam na EA I NA STEAM I TEN PROBLEM JEST TEN SAM a niby jak mam grę uruchomić jako administrator
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Yoruichi_BanKai
Jeśli gra została kupiona przez Ciebie na platformie Steam, to musisz ją uruchamiać z jej poziomu.
Aby uruchomić grę jako administrator, kliknij prawym przyciskiem myszy na nazwę gry w bibliotece i wybierz "otwórz lokalizację pliku". Otwarty zostanie folder z zaznaczonym plikiem uruchamiającym grę. Kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i wybierz "uruchom jako administrator".
Jeśli gra została kupiona przez Ciebie na platformie Steam, to musisz ją uruchamiać z jej poziomu.
Aby uruchomić grę jako administrator, kliknij prawym przyciskiem myszy na nazwę gry w bibliotece i wybierz "otwórz lokalizację pliku". Otwarty zostanie folder z zaznaczonym plikiem uruchamiającym grę. Kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i wybierz "uruchom jako administrator".
tak gre kupiłem na steam i ją uruchamiam na steam jako administrator i problem jest tten sam