Forum Discussion

Yoruichi_BanKai's avatar
2 years ago

nie mogę uruchomić neet for speed most Wanted

dlaczego nie mogę włączyć tą cześć a juz inną na przykład neet for speed juz mogę bez problemu 

8 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Yoruichi_BanKai 

Napisz nam co dokładnie się dzieje, na jakiej platformie grasz i czy ewntualnie masz już za sobą jakieś kroki.

• @EA_Kuba  napisał/a:

Hej @Yoruichi_BanKai 

Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. 

próbuję uruchomić grę neet for speed most Wanted i mówiąc niby wszystko okej do mementu annimacji ładowania się ładuje się przez chwile a potem znika i z automatu przekierwuje mnie do EA  i pisze me w lewym górnym rogu Niektóre funkcje zostaływyłączone,ponieważEA app została uruchumiona z poziomu innej aplikacji.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @Yoruichi_BanKai 

Dzięki za odpowiedź. 

Czy grę posiadasz i uruchamiasz ją bezpośrednio z EA app, czy np. ze Steam?

Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli uruchomisz grę jako administrator, akceptując monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku. 

• uruchamiam na EA I NA STEAM I TEN PROBLEM JEST TEN SAM a niby jak mam gre uruchomić jako administrator

• @EA_Kuba  napisał/a:

Hej @Yoruichi_BanKai 

Dzięki za odpowiedź. 

Czy grę posiadasz i uruchamiasz ją bezpośrednio z EA app, czy np. ze Steam?

Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli uruchomisz grę jako administrator, akceptując monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku. 

uruchamiam na EA I NA STEAM I TEN PROBLEM JEST TEN SAM a niby jak mam grę uruchomić jako administrator

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @Yoruichi_BanKai 

Jeśli gra została kupiona przez Ciebie na platformie Steam, to musisz ją uruchamiać z jej poziomu. 

Aby uruchomić grę jako administrator, kliknij prawym przyciskiem myszy na nazwę gry w bibliotece i wybierz "otwórz lokalizację pliku". Otwarty zostanie folder z zaznaczonym plikiem uruchamiającym grę. Kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i wybierz "uruchom jako administrator".

• @EA_Kuba  napisał/a:

Hej @Yoruichi_BanKai 

Jeśli gra została kupiona przez Ciebie na platformie Steam, to musisz ją uruchamiać z jej poziomu. 

Aby uruchomić grę jako administrator, kliknij prawym przyciskiem myszy na nazwę gry w bibliotece i wybierz "otwórz lokalizację pliku". Otwarty zostanie folder z zaznaczonym plikiem uruchamiającym grę. Kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i wybierz "uruchom jako administrator".

tak gre kupiłem na steam i ją uruchamiam  na steam jako administrator i problem jest tten sam 

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 7 days ago
1,532 Posts