Forum Discussion

michal567x's avatar
11 months ago

Nie odpala się tryb swobodny online w NFS Unbound

Cześć, mam problem z uruchomieniem trybu swobodnego online pomimo, że inne tryby online i fabuła działają problem pojawił się chwile przed aktualizacją vol 8 ale wtedy po kilku próbach udawało się go odpalić teraz niestety się nie da, przeszukałem fora, Youtube i oczywiście EA support ale nic mi nie pomogło, Połączenie internetowe jest bardzo dobre a komputer spełnia zalecane wymagania gry mimo tego problem wciąż występuje a ja czekam już miesiąc żeby pograć w NFS-a. Jeśli ktoś miał podobny przypadek albo wie jak to naprawić to proszę o pomoc

Pozdrawiam 🙂

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @michal567x 

Tymczasowym rozwiązaniem tego problemu, jeśli masz zainstalowane jakiekolwiek DLC lub pakiety, jest odinstalowanie jednego z nich. Powinno to ponownie zsynchronizować ekwipunek. Następnie uruchom grę, przejdź do trybu swobodnego i spróbuj wejść na mapę. Jeśli to zadziała, zamknij wszystko i ponownie zainstaluj DLC.

Problem ten jest nadal badany.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

• Ok, spróbuje ale nie wiem jak odinstalować dlc, Mam przepustki premium do vol.6 i 7

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Najłatwiej będzie odinstalować grę i zainstalować na nowo (wcześniej wykonaj kopię zapasową swoich zapisów i ustawień> skopiuj folder gry z Dokumentów na Pulpit).

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,520 PostsLatest Activity: 5 days ago