Featured PlacesNEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 18 hours ago1,536 Posts
NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 18 hours ago1,536 Posts
Recent DiscussionsNie wyświetla winyli społeczności Co to się stanęło? Zrestartowane konto przez Administratora EA w NFS No Limits ZRESTARTOWANO MI MOJĄ GRĘ I AKTUALNIE JEST ONA URUCHOMIONA OD POCZĄTKU W DNIU 13.02.2026r. NIE MAM ŻADNEJ POMOCY ZE STRONY "EA", KTÓRE PRZY ZGŁOSZENIU PROBLEMU ODSYŁA MNIE DO KOMUNIKATÓW I LINKÓW Z ...Mam zainstalowane NFS Rivals dwa razy (i nie wiem dlaczego) Witam, przeglądając zainstalowane aplikacje zobaczyłem że mam zainstalowane NFS Rivals dwa razy. Kupiłem i zawsze uruchamiałem na Steamie a nie na EA App. Więc ma pytanie, czy mogę odinstalować jed...NFS 2015 - Problem z "aktywacją gry" Mam grę kupioną na Steamie, na innym systemie grałem i mam 55 godzin, ale ta obecnym zainstalowałem ją na świeżo. Nie mam Origina, mam EA App. Przy próbie uruchomienia (zarówno normalnie, jak i jako ...Need For Speed Most Wanted 2012 - Problemy z kamieniami milowymi. Kiedy chciałem wykonać kamienie milowe pt "Motorhead" w grze Most Wanted 2012 dla samochodów: BMW 1M Series Coupe i McLaren F1 LM, nie mogę ukończyć tych zadań, pomimo tego, że wykonałem wszystkie za...