Forum Discussion

nabster040's avatar
6 years ago

POMOCY! PROBLEMY GRAFICZNE NFS HEAT NA MOCNYM SPRZĘCIE!!!!

Witam! mam problem z nfs heat na pc, mianowicie karbonowe elementy aut w garażu mrygaja na szaro, natomiast w grze są po prostu szare, najbardziej widac to na Astonie martinie db11  ( tym z DLC) , i na karbonowych zderzakach przy wydechach porsche 911. specyfikacja PC to: intel core i5 4690k, 16gb ram ddr3, gtx 960 4gb OC(wszystkie sterowniki aktualne) , zasilacz chiftec 650w, windows 10 pro , gra zainstalowana na dysku ssd Kingston. Prosze o pomoc poniewaz ten problem tak razi w oczy ze nie da sie grać w tą grę ☹️ ☹️ 

3 Replies

• @EA_Kuba Taaak, niestety próbowałem czystej instalacji najnowszych sterowników, jak i tych game ready dla Nfs Heat, i nie przyniosło efektu, próbowałem też naprawić grę przez origin - brak efektu, próbowałem również wyczyścić pamięć podręczną origin - również nie pomogło, próbowałem też zmniejszyć skalowanie rozdzielczości na do minimum i niby coś tam pomogo ale gra wyglądała dosłownie jak nfs porshe, a nawet gorzej , zwaliłbym wine na kartę graficzną, gdyby nie to że dzieje się to tylko w tej grze, nfs payback wygląda pięknie, Far cry 5 na b.wysokich również nie szwankuje, a w nfs Heat na minimalnych takie cyrki ☹️ ☹️ pomóżcie proszę, bo te zanikania tekstur karbonu po prostu kaleczą oczy, a gra jest naprawdę fajna :/
  • nabster040's avatar
    nabster040
    6 years ago
    Jeśli chcecie zobaczyć jak dokladnie wygląda ten błąd, zapraszam do video na moim profilu!

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,526 PostsLatest Activity: 17 days ago