Forum Discussion

kamil471824's avatar
6 years ago

Postęp Instalacji Need For Speeda Hot Pursuit stoi w miejscu

Witam podczas instalacji Need For Speeda HOT PURSUIT CLASSiCS wersji pudełkowej bodajże z 2010 roku. Zaraz po wpisaniu kodu i rozpoczęciu się instalacji, pasek instalacyjny przechodzi dosłownie kawałek i instalacja stoi w miejscu.... żadnych postępów. Dodam że laptop ma zintegrowaną kartę graficzną IntelHD 3000, procesor intel core i5-2450M CPU @ 2.50Ghz 2.50Ghz ilość ramu 4 gb i system Windows 7 Professional  64 bitowy. Wiem że laptop nie powala na tą gre ale na niskich by się dało pograć.

Co może być nie tak że instalacja nie chce dalej iść, płyta jest jak nowa. 

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @kamil471824 

Próbowałeś może przypisać kod do swojego konta z poziomu programu Origin? Niektóre ze starszych gier mogą zostać pobrane z poziomu aplikacji Origin 🙂

• @EA_Kuba No nie 🙂 nie próbowałem. Kiedyś jak tą gre instalowałem to raczej bez Origina. Czyli co zostaje mi ściągnąć Origina i tam wpisać ten kod?
  • WITAM  JAK ZMIENISZ NA Windows 10  TO BEDZIE CI DZIALAC BEZ PROBLEMU GRA MIALEM TEN SAM PROBLEM 

• Próbowałem tą gre instalować już i na Win7 i na Win10 i bez zmian. Więc postanowiłem kupić na Oryginie i mam już spokój.

• Bielec55's avatar
    Bielec55
    6 years ago
    witam wszystkich  prosze mi  powiedz  dla czego tej grze nie pokazuje poziomu dla czego jest takie  dlugo czeka sie na odblokowanie reszej mapy jeszcze jeno pytanko czy jest mozliwe  dodac jakie samochod  do tej gry jakiego mody  jak to mozna zrobic czekam na odpowiedz ??

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,520 PostsLatest Activity: 25 days ago