Forum Discussion

EA_Odix's avatar
EA_Odix
Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
8 years ago

Re: Rozpoczęcie nowej kampanii w Need for Speed Payback - wszystkie platformy

@cawa12345098 Witaj!

Aby zresetować kampanie i zacząć od nowa, wykonaj poniższe kroki:

• Wyłącz Zapisy w Chmurze w Origin (Ustawienia aplikacji)

• W bibliotece Dokumenty\Need for Speed(TM) Payback\SaveGame  usuń Twój plik zapisu i zrestartuj grę ciesząc się nową kampanią! :eahigh_file:

13 Replies

• Jak to zrobić z poziomu PS4 ? Trzeba by usunąć jakiś plik zapisu z folderu? Dane są przechowywane na dysku konsoli jak i również przesyłane na chmurę..

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago
    Czy można tam również dodać nową kampanie nie usuwając starej?
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Czy po zresetowaniu kampanii można z powrotem włączyć zapis w chmurze? Nie spowoduje to wczytania starej kampanii?

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago
    @sebol007mdt pan @EA_Odix wytłumaczył mi jak usunąć zapis na XONE w opcjach gry zapisane dane i tam usuwasz zapis może na PS4 jest podobnie?
  • EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    8 years ago

@ sebol007mdt Hej!

Tak jak @ xaxel1992x wspomniał 🙂 procedura jest podobna, jednak na PS4 musisz to zrobić w ten sposób:

USUNIĘCIE PLIKÓW ZAPISU

PS4

Dodatkowo możecie spróbować usunąć pliki zapisu gry z waszego profilu po czym odłączcie konsole od zasilania na 1 min.

Uwaga: Zapisy mogą zostać utracone (jeśli były dostępne)!

Xbox:

USUNIĘCIE PLIKÓW ZAPISU

Usunąć pliki zapisu gry (USUŃ WSZĘDZIE) z waszego profilu po czym odłączcie konsole od zasilania na 1 min.

Uwaga: Zapisy kariery/pro club i drogi do sławy mogą zostać utracone (jeśli były dostępne)!

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Siema ja się dołączam do pytania tyle że na odwrót jak wgrać save do paybacka bo drugi raz już nie chcę mi się przechodzić z góry dzięki za pomoc tylko że na kompie a system Windows 10 

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    8 years ago

@luja94 Hej!

Zerknij do tego wątku, gdzie kroki powinny przywrócić wcześniejszy zapis, jednak nie ma gwarancji! 

Zapisy gry są przechowywane w tym katalogu %USERPROFILE%\Documents >  Need for Speed(TM) Payback > SaveGame > savegame, jeśli posiadasz gdzie skopiowany ten plik zapisu, to spróbuj go wkleić do ww. ścieżki celem nadpisania obecnego zapisu (jeśli oczywiście poprzedni zapis gry nie jest uszkodzony).

Powodzenia!  

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Dzięki za  odp 

Spoiler
    😉 
  • zrobilem tak jak jest napisane i nic nadal mam satre zapisy i nie moge zrobic nowego zapisu

• Cześć ostatnio wróciłem do nfs payback i chciałem zresetować fabułę i mam taki problem, że nie mam na komputerze takiego pliku (chodzi o savegame).

• Takie * farmazonów zzostaw dla siebie ja chcę zacząć na nowo paybacka i robię to według twojej instrukcji i * z tej twojej instrukcji

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,520 PostsLatest Activity: 26 days ago