Forum Discussion
@cawa12345098 Witaj!
Aby zresetować kampanie i zacząć od nowa, wykonaj poniższe kroki:
- Wyłącz Zapisy w Chmurze w Origin (Ustawienia aplikacji)
- W bibliotece Dokumenty\Need for Speed(TM) Payback\SaveGame usuń Twój plik zapisu i zrestartuj grę ciesząc się nową kampanią! :eahigh_file:
- 8 years ago
Jak to zrobić z poziomu PS4 ? Trzeba by usunąć jakiś plik zapisu z folderu? Dane są przechowywane na dysku konsoli jak i również przesyłane na chmurę..
- Anonymous8 years ago@sebol007mdt pan @EA_Odix wytłumaczył mi jak usunąć zapis na XONE w opcjach gry zapisane dane i tam usuwasz zapis może na PS4 jest podobnie?
- EA_Odix8 years ago
EA Staff (Retired)
@ sebol007mdt Hej!
Tak jak @ xaxel1992x wspomniał 🙂 procedura jest podobna, jednak na PS4 musisz to zrobić w ten sposób:
USUNIĘCIE PLIKÓW ZAPISU
PS4
Dodatkowo możecie spróbować usunąć pliki zapisu gry z waszego profilu po czym odłączcie konsole od zasilania na 1 min.
Uwaga: Zapisy mogą zostać utracone (jeśli były dostępne)!
Xbox:
USUNIĘCIE PLIKÓW ZAPISU
Usunąć pliki zapisu gry (USUŃ WSZĘDZIE) z waszego profilu po czym odłączcie konsole od zasilania na 1 min.
Uwaga: Zapisy kariery/pro club i drogi do sławy mogą zostać utracone (jeśli były dostępne)!
- Anonymous8 years agoCzy można tam również dodać nową kampanie nie usuwając starej?
- Anonymous8 years ago
Czy po zresetowaniu kampanii można z powrotem włączyć zapis w chmurze? Nie spowoduje to wczytania starej kampanii?
- 7 years ago
zrobilem tak jak jest napisane i nic nadal mam satre zapisy i nie moge zrobic nowego zapisu
- 5 years ago
Witam tu Ania Bytom
- 5 years ago
Cześć ostatnio wróciłem do nfs payback i chciałem zresetować fabułę i mam taki problem, że nie mam na komputerze takiego pliku (chodzi o savegame).
- 5 years ago
a jak na konsoli od nowa zagrać w nfs heat
- 4 years ago
Takie * farmazonów zzostaw dla siebie ja chcę zacząć na nowo paybacka i robię to według twojej instrukcji i * z tej twojej instrukcji
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 3 days ago