Forum Discussion

kkeejjmmaaNN's avatar
kkeejjmmaaNN
Newcomer
22 days ago

Stracon zapis z chmur dla NFS Heat.

Siema, mam grę kupioną na Steam, miałem najwyższy poziom, dużo kasy i wysoką reputację. Dzisiaj odpalam sobie grę i patrzę, że mam do zaakceptowania klauzulę i wybranie poziomu trudności. Okazało się, że mój zapis zniknął. Parę dni temu zainstalowałem sobie DLSS5 do tej gierki, próbowałem odpalić ale wyskoczył stary driver do nvidii gpu. Nie aktualizuje go, bo ten obecny jest najlepszy pod względem fpsów. Dzisiaj znów spróbowałem odpalić gierkę i właśnie widzę wyzerowane konto. Czy da się to uratować? Gram na steam poprzez EA. 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

Hej kkeejjmmaaNN​ 

Na początek sprawdź proszę folder:

Dokumenty\Need for Speed Heat\SaveGame\savegame

Jeżeli znajdują się tam jakieś pliki, skopiuj cały folder Need for Speed Heat w inne miejsce, np. na pulpit. 

Sprawdź też:

• datę ostatniej modyfikacji plików w folderze savegame,
    • czy w Dokumentach lub OneDrive nie masz drugiego folderu Need for Speed Heat,
    • czy Windows/OneDrive nie ma dostępnej wcześniejszej wersji tego folderu.

Nie jestem też w stanie potwierdzić, że instalacja modyfikacji DLSS była przyczyną utraty zapisu. Na czas sprawdzania problemu najlepiej jednak wrócić do niezmodyfikowanej wersji gry.

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 6 days ago
1,547 Posts