Forum Discussion
5 Replies
Proszę o kontakt telefoniczny: [edytowane przez EA_Kuba]
- EA_Kuba12 months ago
Community Manager
Hej @JaOwa12
Przykro mi z powodu utraty zapisów.
Obawiam się, że kontakt telefoniczny nie będzie możliwy.
Jeśli jednak chcesz porozmawiać z nami np. poprzez czat poniżej znajdziesz instrukcję w jaki sposób się z nami skontaktować.
Założyłem sprawę i kilka dni temu doradca drogą mailową poprosił mnie o podanie kodu w celu weryfikacji. Oczywiście odesłałem, ale nikt więcej już nie odpowiedział. Co mam robić dalej? Postępy nie wróciły, natomiast w statusie sprawy jest zaznaczone, że trwa analiza, czy coś w tym rodzaju. Przez Wasz błąd wszystko przepadło i wszyscy mają to gdzieś. Kolega powyżej miał to samo. Przypadek? Nie sądzę.
- EA_Kuba12 months ago
Community Manager
Hej @JaOwa12
Odpowiedź poprzez email może zająć nieco więcej czasu, zatem jeśli chcesz porozmawiać z naszym przedstawicielem najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami poprzez czat.
Nie mniej jeśli doszło do utraty zapisów, obawiam się, że nie będzie możliwości ich przywrócenia. Przykro mi.
Mógłbym przynajmniej wiedzieć, dlaczego doszło do tego błędu? Rozgrywka nagle została przerwana, następnie zostałem wyrzucony do Startu na Xboxie. Później ponownie byłem poproszony o zaakceptowanie zgód, itp. Chore to jest. Nie warto w takim razie kupować Waszych gier.
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
- 5 days ago
- 6 days ago
- 7 days ago