Forum Discussion

JaOwa12's avatar
12 months ago

Usunięcie zapisu kariery i Lakeshore Online.

Usunęło mi wszystkie save'y podczas grania w Online. Został jedynie poziom z przepustki. Podczas gry pojawiał się komunikat o błędzie zapisu, po czym mnie z niej wyrzuciło i utraciłem wszystko, co miałem. Widzę, że nie tylko mnie to spotkało, więc ruszcie tyłki i to naprawcie. 

5 Replies

• Założyłem sprawę i kilka dni temu doradca drogą mailową poprosił mnie o podanie kodu w celu weryfikacji. Oczywiście odesłałem, ale nikt więcej już nie odpowiedział. Co mam robić dalej? Postępy nie wróciły, natomiast w statusie sprawy jest zaznaczone, że trwa analiza, czy coś w tym rodzaju. Przez Wasz błąd wszystko przepadło i wszyscy mają to gdzieś. Kolega powyżej miał to samo. Przypadek? Nie sądzę. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Hej @JaOwa12 

Odpowiedź poprzez email może zająć nieco więcej czasu, zatem jeśli chcesz porozmawiać z naszym przedstawicielem najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami poprzez czat. 

Nie mniej jeśli doszło do utraty zapisów, obawiam się, że nie będzie możliwości ich przywrócenia. Przykro mi. 

• Mógłbym przynajmniej wiedzieć, dlaczego doszło do tego błędu? Rozgrywka nagle została przerwana, następnie zostałem wyrzucony do Startu na Xboxie. Później ponownie byłem poproszony o zaakceptowanie zgód, itp. Chore to jest. Nie warto w takim razie kupować Waszych gier. 

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,496 PostsLatest Activity: 4 days ago