Forum Discussion
Hej sirGipsol
Rozumiem, jak ogromna to musi być frustracja – szczególnie przy koncie rozwijanym przez 5 lat.
Na forum nie mamy dostępu do danych kont mobilnych ani możliwości sprawdzania zapisów gry, ale bardzo chciałabym wyjaśnić kilka ważnych kwestii, które mogą być kluczowe w tej sprawie.
- W NFS No Limits postęp jest powiązany z kontem (Google Play / Game Center / Facebook), więc samoczynny reset najczęściej oznacza problem z powiązaniem konta albo zalogowanie się na inne konto. Proszę sprawdź najpierw czy jesteś zalogowany na dokładnie to samo konto Google Play / Apple ID, którego używałeś wcześniej.
- Jeśli chodzi o kontakt – w przypadku gier mobilnych najlepsza droga to zgłoszenie bezpośrednio z poziomu gry:
Ustawienia > Pomoc > Kontakt z nami. Gra przekieruje Cię do formularza wsparcia, gdzie możesz opisać problem. To najlepsza droga, bo zgłoszenie automatycznie zawiera dane konta i urządzenia.
- sirGipsol15 days agoNew Novice
Dawno temu moje konto było powiązane z Google Play, ale po problemach z logowaniem się przez nie, zacząłem się logować bezpośrednio poprzez konto Google i mojego Gmaila. Natomiast od dłuższego czasu, co jakiś czas, przy logowaniu pojawiały mi się dwa równoległe moje konta - jedno prowadzone od pięciu lat oraz puste z grą od początku, które teraz mi się już tylko uruchamia. Jeszcze 13.02.2026r przynajmniej do godziny 12:00 AM logowałem się na moje podstawowe konto, a w godzinach popołudniowych już tylko logowało mnie do zresetowanego konta. Nadmieniam, że miałem 5 level VIP na moim koncie podstawowym - tym od pięciu lat. Jeśli nie jesteście mi w stanie jako tak duża firma EA pomóc, to jestem zniesmaczony Państwa postawą, bo nie Ja utworzyłem równoległe konto na moje te same dane oraz nie Ja sobie je zrestartowałem.