Forum Discussion
Wyjaśnię najpierw, jak to działa w grach mobilnych - postęp nie zapisuje się w samym telefonie, tylko w chmurze i jest powiązany z konkretnym kontem - np. Google Play.
Każde konto Google ma swój własny identyfikator gracza. Jeśli gra połączy się z innym identyfikatorem, wczyta inny profil - nawet jeśli adres e-mail wygląda podobnie.
Jeśli kiedyś pojawiały Ci się dwa profile, to znaczy, że w chmurze istnieją dwa różne zapisy przypisane do dwóch różnych identyfikatorów logowania. Dlatego teraz kluczowe są te dwie rzeczy:
- Wejdź w ustawienia Google Play na telefonie i upewnij się, że jesteś zalogowany dokładnie na to samo konto Google, którego używałeś od 5 lat. Jeśli masz więcej niż jedno konto Google na urządzeniu, wyloguj pozostałe i zostaw tylko właściwe.
- Jeśli masz taką możliwość - zaloguj się na innym urządzeniu (telefonie / tablecie) na swoje konto Google i sprawdź, czy po instalacji NFS No Limits wczyta się tam właściwy profil.
Mam przypisane tylko jedno konto Google do NFS o Limits. Poza tym wchodząc na obecne zrestartowane konto i z niego próbować się kontaktować z obsługą, to nie ma sensu, bo to nie jest konto na którym grałem, tylko "czyste" i wydaje mi się, że numer gracza też jest inny niż ten, który wcześniej mi się wyświetlał podczas grania.
Pytanie po co ja pisałem wcześniej na tylu oknach, co się stało, skoro i tak nie jesteście w stanie mi pomóc.
Straciłem wiarę w EA i zapał w granie w Wasze gry.