Forum Discussion
Najpierw jedna bardzo ważna rzecz - w NFS No Limits nie ma mechanizmu, w którym ktoś „z zewnątrz” po prostu kasuje postęp. To, co opisujesz, technicznie wygląda na wczytanie innego identyfikatora gracza, a nie na fizyczne usunięcie danych.
Z Twojego opisu wynika, że:
- kiedyś logowałeś się przez Google Play (można też było pominąć tą opcję i grać na końcie gościa)
- później „bezpośrednio przez konto Google / Gmail”,
- okresowo pojawiały się dwa profile,
- a teraz wczytuje się tylko „czysty” z innym numerem gracza.
To nie jest kwestia „zrestartowania przez EA”, tylko zmiany identyfikatora, z którym gra się połączyła.
Co teraz możesz zrobić:
- Wejdź w aplikację Google Play Games i sprawdź dokładnie, na jakie konto jesteś tam zalogowany.
- W ustawieniach telefonu usuń wszystkie konta Google poza tym jednym, którego używałeś przez 5 lat.
- Jeśli pamiętasz dawny numer gracza lub masz screeny - to jest kluczowe przy zgłoszeniu.
- Zgłoszenie musi iść przez oficjalne wsparcie mobilne z poziomu gry z podaniem:
- starego numeru gracza,
- przybliżonego poziomu,
- poziomu VIP,
- nazwy teamu,
- daty, kiedy ostatnio działało poprawnie.
DODATKOWE INFORMACJE: Jak zapisać postępy w grze mobilnej EA i jak przywróć postępy
- sirGipsol17 hours agoNew Novice
Skąd mam znać poprzedni - stary numer gracza, skoro nie mam do niego dostępu. Jeśli chodzi o pozostałe dane, to już wielokrotnie o tym pisałem na różnych oknach EA. Poziom miałem około 280 level, 5 poziom VIP, o ile dobrze pamiętam to nazwa mojego teamu była "TEAM POLSKA"., a ostatni raz korzystałem bez problemu z mojego konta, to 13.02.2026r. około godziny 11:00. Nie mam nawet możliwości sprawdzenia aktualnego numeru gracza obecnego "konta od zera", bo gra narzuca mi granie i nie mam możliwości wejścia w jakiekolwiek opcje, WIĘC NIE JESTEM W STANIE WEJŚĆ NA FORUM Z POZIOMU GRY !!!
Jeszcze raz napiszę, ale to jest męczące pisać na wielu oknach Państwa strony kontaktu w przypadku z problemami i wielokrotnego odsyłania do linków, które nic nie dają, jak w moim przypadku:
OSIĄGNĄŁEM NIEMAL 300 LEVEL DOŚWIADCZENIA, POSIADAŁEM PONAD 200 AUT (BRAKOWAŁO MI TYLKO KILKUNASTU POJAZDÓW NA WSZYSTKIE DOSTĘPNE), KTÓRYCH CZĘŚĆ BYŁA JUŻ MAKSYMALNIE ROZBUDOWANA (NAJMOCNIEJSZY POJAZD MIAŁ LEVEL OKOŁO 1195), OKOŁO 700 SZTUK ZŁOTA I 5 LEVEL VIP (15 SZTUK TANKOWANIA), WŁASNY TEAM Z 8 UŻYTKOWNIKAMI WRAZ ZE MNĄ ! POZA TYM PEŁNY MAGAZYN CZĘŚCI ZAMIENNYCH.
NIE WIEM, CO JESZCZE I GDZIE MUSZĘ NAPISAĆ, ABY OD MIESIĄCA CZASU URUCHOMIONO MI MOJE WŁAŚCIWE KONTO !!!
PRZYPOMINAM, ŻE TO NIE JA SOBIE UTWORZYŁEM RÓWNOLEGŁE KONTO NA MOJE DANE NA PAŃSTWA GRZE !!!
- EA_Kalina2 hours ago
Community Manager
Rozumiem Twoje zmęczenie i frustrację. Chcę jednak wyraźnie zaznaczyć: na Forum przekazałam wszystkie dostępne informacje dotyczące sposobu zapisu postępów w grze mobilnej oraz możliwości ich przywrócenia. Te zalecenia mają charakter ogólny, ponieważ poprzez Forum nie mamy dostępu do kont graczy, ich zapisów ani możliwości ręcznej ingerencji w dane.
Jeśli gra obecnie wymusza tutorial i nie możesz wejść w opcje, po jego ukończeniu powinna pojawić się możliwość kontaktu z pomocą techniczną z poziomu gry. W zgłoszeniu opisz dokładnie:
- przybliżony poziom konta,
- poziom VIP,
- nazwę teamu,
- datę i godzinę ostatniego poprawnego logowania,
- informację o pojawianiu się dwóch profili,
- że numer gracza obecnie jest inny niż wcześniej.
Jedyną drogą weryfikacji i ewentualnego przywrócenia postępu jest bezpośrednie zgłoszenie wysłane z poziomu gry, zawierające jak największą ilością danych.