Forum Discussion
Faktycznie to brak szacunku do Klienta. Upływa druga doba i problem nadal nie jest rozwiązany. Jaki ma w tym interes Orange żeby w taki kuriozalny sposób pracować na Swoją opinię???? Panowie z EA powinniście stanąć na uszach żeby to rozwiązać bo wy jako firma i klient biznesowy zapewne w Swoim ruchu Internetowym macie usługi ORANGE i Wasze czasy usuwania awarii są dużo krótsze niż zwykłego Kowalskiego. Zrzucanie na Klienta kontaktu z ORANGE jeżeli Wasza usługa nie działa wydaje się nieco kuriozalne i świadczy niestety o braku szacunku.
- SylwesterSpalony7 years agoHero+
Witajcie
@margoc123 O jakim braku szacunku mówisz? Ja nie mam problemów z połączeniem bo mam światłowód niezależny i nie połączony z żadną firmą na rynku typu orange play itp.
Od wielu lat internety od UPC, Orange mają problemy sam miałem internet od UPC potem neostradę i okazało się to badziewiem z poprawnym działaniem jak nie zmiany IPv6 na IPv4 czy inne, więc to operator ponosi odpowiedzialność za swoje działania nie EA. To tylko dostawca gier a nie ludzie którzy dostarczają internet.
I tu się z tobą nie zgodzę że EA czy Steam ma mieć kontakt z dostawcą internetu. @CubicDemollMoże czas zmienić internet na coś niszowego (lokalni dostawcy internetu) którzy działają znacznie lepiej i szybciej.
Tutaj macie skalę problemów - awarii Orange: http://downdetector.pl/status/orange
i skalę problemu na cały kraj http://downdetector.pl/status/orange/mapa/
- Anonymous7 years agoChociażby straty jakie ponosi EA z powodu tej awarii powinny zmobilizować do naprawienia tego błędu. Zakładam, że większość zakupów dokonuje się przez EA logując się, a od dwóch dni nie ma takiej możliwości. Nadal uważam że w interesie EA powinno być żeby usługa działała bo jako jedyna nie działa.
- Anonymous7 years ago
Origin dalej nie działa,,, za co Wam płacę do jasnej cholery pieniądze....
Do roboty bo nie mogę pograć
About Origin Mac
Recent Discussions
- 8 hours ago
- 21 days ago
- 31 days ago
zmienić nick
Solved2 months ago