Forum Discussion
Również nie mogę się od wczoraj zalogować, i potwierdzam, że po przełączeniu z internetu stacjonarnego od Orange, na internet mobilny (z Play) problem ustąpił. Nie będę jednak wydawać pieniędzy na zakup olbrzymiej ilości gigabajtów transferu. Czara goryczy zaczyna się powoli przelewać... w pierwszej kolejności to WASI UŻYTKOWNICY nie mogą korzystać z produktów, za które WAM zapłacili ciężkie pieniądze, więc to EA powinno zająć się zdiagnozowaniem problemu, poinformowaniem społeczności jakie jest jego źródło, a następnie zrobić wszystko co się da, by problem rozwiązać. Dlaczego kiedy na którejś platformie coś nie działa, to najczęściej jest to Origin? Dziwne, prawda? Steam, Uplay, BNet, GoG, każda jedna strona w internecie, i każda możliwa aplikacja z internetem się łącząca działa, niemniej EA zrzuca odpowiedzialność na dostawcę internetu. Kuriozum. I podkreślę, żeby było jasne - tu nie chodzi o winę (bo jakie numery robi Orange wszyscy wiemy), tylko o odpowiedzialność firmy, która powinna dbać o użytkowników, którzy za dostarczane usługi płacą.
Taka ciekawostka - od około roku użytkownicy Orange nie mogą normalnie grać w Fallout 4 oraz Skyrim LE, ponieważ w chwili gdy gra łączy się z wbudowanym weń sklepem, następuje błąd połączenia, i gra zwyczajnie wywala na pulpit. Bethesda w swoim stylu nic z tym nie zrobiła, i teraz rodzi się pytanie - czy EA będzie chciało podążyć tą samą drogą?
Nie chcę nikogo obrażać, jestem zwyczajnie sfrustrowany tym co się dzieje. Nie po to człowiek płaci horrendalne kwoty (witajcie paczki w FUT), by potem minimum dwa razy w roku mieć poważne problemy z dostępem do produktów, za które zapłacił.
Mam problem z Origin, niemogę włączyć trybu onlinie działa tylko w ofline wcześniej niebyło tego problemu.
- Anonymous7 years ago
Mam to samo od wczoraj (11.08 ok godziny 19:00) robiłam juz wszystko co proponują na pomocy- NIC nie pomogło. Jedyny sposób to format ale formatować specjalnie kompa bo ORIGIN ma focha to troche bezsensu. Powinni wkońcu coś z tym zrobić bo to nie jest pierwszy raz jak tak się dzieje, Steam jakoś działa nie ma problemu. Zastanawiałam się czy to nie mój dostawca blokuje ale nie. Zróbcie może coś do wejścia BFV bo nie ukrywam chce pograć
- Anonymous7 years ago
ok, nagle po aktualizacji systemu, skontaktowaniu się z Orange, długim restarcie ZADZIAŁAŁO- zobaczymy na jak długo
- Anonymous7 years ago
mi się samo naprawiło po 2 dniach 🙂
- 7 years ago
Taki komunikat pokazywał mi się przez trzy dni . Spróbuj sprawdzic ustawienia zapory Orgin w programie antywirusowym. Ja miałem ustawione automatyczne i ustawiłem na zezwalaj. Wcześniej grałem i nie było problemu. Po tych zmianach mogłem się zalogować. Chyba , że akurat naprawili i był to przypadek.
About Origin Mac
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 21 days ago
- 31 days ago
zmienić nick
Solved2 months ago