Forum Discussion

mir48's avatar
3 years ago
Solved

Aplikacja EA

Pojawia się komunikat : Wczytywanie trwa dłużej niż zwykle. Poczekaj jeszcze chwilę , podczas gdy my postaramy się rozwiązać problem. Co się dzieje z aplikacją EA ? Nie można w żadną grę zagrać , nie wspomnę już o FIFA 23 od tygodnia ten sam komunikat. Obecnie żadnej gry nie widac w bibliotece

6 Replies

• @mir48 Mam ten sam, problem, mam subskrypcję EA PLayPro gałem w Battlefielda 2042, wyłaczyłem gre po czym nie moge grac w zadna grę i wyswietla mi sie komunikat abym kupił subskrypcje, w ustawieniach konta subskrypcja jest aktywna.
  • Nie działa. Aplikacja zainstalowana wczoraj z przymusu - działała, a dzisiaj [Edytowany wulgaryzm przez Ti_Sento79] bombki strzelił i nic nie odpala, cały czas ten sam komunikat z wczytywaniem. Dlaczego zawsze coś co śmiga jest zmieniane, z Origin nigdy nie było problemu. Człowiek kase wydaje i pograć nie może, nie wspominając już o możliwości odpalenia offline...

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,882 PostsLatest Activity: 8 years ago