Czarne głupie okno
Hej!
Mam niestety problem, może uda wam się mi pomóc :>
Otóż posiadałam laptopa z windowsem 10. Wszystko działa pięknie (nie licząc tego, że się strasznie ścina)
Postanowiłam przenieść się na złomka sprzed 10 lat z nieoryginalną wersją windowsa (kupiłam to * 10 lat temu w pewnym dobrze wam znanym sklepie z elektroniką)
Kiedyś origin już mi działał, jakoś rok temu. Teraz postanowiłam uruchomić origin i pokazało mi się czarne okno, nawet nie mogłam się zalogować. Odinstalowałam origin, pobrałam ponownie i miałam to samo, nawet nie mogłam zainstalować. Spróbowałam przenieść pliki origin z laptopa na tą stacjonarkę. Zalogować mogę się bez żadnego problemu, ale już dalej nic nie mogę zrobić (obrazek) niby kliknąć u góry mogę, a jak złapię prawym przyciskiem myszy coś na tym okienku to niby mi się pokazuje, że 'mogę coś przenieść', tzn tekst który tam jest.
Wie ktoś co może mi pomóc?
Uruchamianie jako administrator, usuwanie plików cache czy jakoś tak, wyłączenie antywirusa, zaaktualizowanie javy, nic.
Jestem ciemna w tych tematach.
Niby i tak gram tylko w ts3 i ts4, no, ale jednak wydałam na to pieniądze. Z góry dziękuję