Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago
Solved

Dane do logowania / link

Witam

Z 10 miesięcy  temu  kupiłem Fifę 14 do aktywacji  na ORIGIN . 

Pobrałem origin  , gra aktywowana , pobrana   - grałem grałem aż w końcu  gra poszła w zapomnienie. 

Dziś odpaliłem grę ale standardowo wyskoczyło Origin ,że aktualizacja  no ale ok po aktualizacji  czas na logowanie . 

Oczywiście danych nie pamiętałem dlatego przypomnienie hasła  , mail i poszło . Maila jak nie było widać tak nie ma , wszedłem na konto EA tam miałem "zapamiętane " dane do logowania ale też nie weszły  bo jest informacja ,że mogły wygasnąć . 

Teraz pytanko co robić ? 

[edytowane przez EA_Kuba]

Pozdrawiam 

• Hej @przych94

Musiałem usunąć część Twojego wpisu. 🙂

Poproszę byś skontaktował się z nami zamawiając z nami rozmowę. Przygotuj sobie klucz od gry FIFA 14, a któryś z moich kolegów lub koleżanek z przyjemnością pomoże wrócić Ci na murawę 😉 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 years ago

Hej @przych94

Musiałem usunąć część Twojego wpisu. 🙂

Poproszę byś skontaktował się z nami zamawiając z nami rozmowę. Przygotuj sobie klucz od gry FIFA 14, a któryś z moich kolegów lub koleżanek z przyjemnością pomoże wrócić Ci na murawę 😉 

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,886 PostsLatest Activity: 2 months ago