Forum Discussion

lievar's avatar
6 years ago

Gra zniknęła z Biblioteki Gier - brak kontaktu tel. z EA

Mój problem dotyczy zaginionej gry Crysis 3, brak jej w mojej Bibliotece Gier. Nie ma jej w pozycjach ukrytych. Posiadam pudełko z kodem, wpisując go dostaję informację, że kod jest przypisany do konta, do którego jestem aktualnie zalogowany, lecz nie można go użyć powtórnie. Nie mogę się skontaktować bezpośrednio z EA telefoniczne, call center nie działa z powodu koronawirusa. Bardzo proszę o pomoc.

4 Replies

• Mam ten sam problem na dwóch kontach, cała seria battlefield 3, 4, hardline, 1 zniknęła. Ea włączyła obecnie możliwość kontaktu. Posiadam kody seryjne pudełka płyty ale jedyne co mogę z tym zrobić to pooglądać. 

• No i jak teraz rozwiązać ten problem?! Wszędzie w zaleceniach jest bezpośredni kontakt z EA, tam pewnie bez pierdnięcia załatwiają sprawę 🙂

• @lievar Nie skontaktujesz się, epidemia i w Polsce przerwę mają. Najgorsze że teraz najwięcej ludzi by sobie pograło. Po epidemii możesz próbować pewnie... Czyli za tydzień miesiąc rok albo nigdy. Jedyne na co można liczyć to jakiś kontakt przez forum tak myślę.

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,884 PostsLatest Activity: 2 years ago