Forum Discussion

SigMez's avatar
7 years ago
Solved

kod

Kupiłem star wars Battlefront 1 jakieś parę lat temu i nigdy go nie użyłem  bo mój komputer nie wczytywał płyt teraz kiedy mam nowy to użyłem kodu ale mówi mi ze został użyty możne kiedyś użyłem tego kodu ale wtedy mógłbym teraz zainstalować ta grę ale pokazuje ze muszę  ja kopic plz help!!!!!!!!!111111

• @SigMez

Witaj

Upewnij się, czy gra czasem nie została dodana do innego konta, ponieważ na koncie SigMez nie widać gry. Gdybyś jednak nadal miał problem, proponuję kontakt z EA, po podaniu kodu gry doradca namierzy konto, na którym znajduje się gra i wtedy pomoże uzyskać do niego dostęp.

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.

Polecam opcję "Zadzwoń do mnie" - po podaniu numeru telefonu, doradca sam skontaktuje się z tobą po wyznaczonym czasie.

Kontakt telefoniczny  z EA +48 (22) 39 70 840

Lub przez live chat instrukcja, tylko w języku angielskim.

1 Reply

• @SigMez

Witaj

Upewnij się, czy gra czasem nie została dodana do innego konta, ponieważ na koncie SigMez nie widać gry. Gdybyś jednak nadal miał problem, proponuję kontakt z EA, po podaniu kodu gry doradca namierzy konto, na którym znajduje się gra i wtedy pomoże uzyskać do niego dostęp.

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.

Polecam opcję "Zadzwoń do mnie" - po podaniu numeru telefonu, doradca sam skontaktuje się z tobą po wyznaczonym czasie.

Kontakt telefoniczny  z EA +48 (22) 39 70 840

Lub przez live chat instrukcja, tylko w języku angielskim.

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,886 PostsLatest Activity: 31 days ago