Forum Discussion

methes134's avatar
methes134
Seasoned Newcomer
3 years ago

Koniec wersji próbnej po pół roku

Właśnie zostałem wyrzucony z meczu w kwalifikacjach do FC ponieważ "skończył" mi się czas wersji próbnej. W grę gram od premiery i chciałbym się dowiedzieć co się znowu w waszej grze [Edytowane przez Ti_Sento79].

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @methes134 

Czy po ponownym uruchomieniu gry wyświetlił się ten sam komunikat dotyczący wersji próbnej?

[Edit: Nie przeklinaj/ unikanie filtrów *, dokonaliśmy drobnych edycji postu. Z regułami forum można zapoznać się tutaj 

• methes134's avatar
    methes134
    Seasoned Newcomer
    3 years ago

Nie, ale nadal jestem stratny 1 mecz kwalifikacji co ma przełożenie na nagrody i zadania w grze. Zresztą, dziś nie wyskoczy, a za tydzień może tak jeśli przez pół roku grałem w "wersje próbną".

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 years ago

W przypadku, jeśli w przyszłości pojawiłby się komunikat o wersji próbnej, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat lub telefon, abyśmy mogli sprawdzić stan Twojego konta.

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Natomiast jest kilka rzeczy, z którymi nie możemy pomóc:

•       Nie możemy zresetować twojego bilansu wygranych/przegranych ani usunąć jakichkolwiek porażek 
    •       Nie możemy przyznawać żadnych nagród za przegrane mecze
    •       Nie możemy cofnąć żadnych kar za rozłączenie lub zresetować twojego modyfikatora NU 

Pozdrawiam,

_Kalina

• methes134's avatar
    methes134
    Seasoned Newcomer
    3 years ago
    @EA_Kalina To po co wy jesteście w ogóle? Równie dobrze taką robotę może wykonać bot i napisać "Nie mogę ci pomóc bo EA nic nie potrafi naprawić". I fajrant można coś nowego zepsuć.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 years ago

Answers HQ to coś więcej niż forum z pomocą – to globalna, wspierająca się społeczność. Na AHQ znajdziesz pomoc innych graczy - wypowiadają się oni w danym wątku, kiedy mają coś konkretnego do napisania lub kiedy znają odpowiedź. 

W niektórych przypadkach związanych z np. obsługą konta czy zawartością w grze, nie będziemy w stanie pomóc poprzez nasze forum, ze względu na jego publiczny charakter.

Jeśli chcesz skontaktować się z EA w celu uzyskania bezpośredniej pomocyPomoc EA znajduje się TUTAJ. 

Więcej o rodzajach pomocy i sposobach kontaktu znajdziesz również w artykule: Jak skontaktować się z centrum pomocy EA?

Pozdrawia serdecznie 🙂

_Kalina

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,885 PostsLatest Activity: 3 days ago