Forum Discussion

zuberekmagda99's avatar
2 years ago
Solved

Nie mogę odzyskać swojego konta

Hej, bardzo proszę o pomoc nie mogę odzyskać swojego konta. Ciągle byłam na nim zalogowana niestety na emailu którego używałam  z  6 lat temu znałam po prostu hasło, teraz nagle EA poprosiło mnie o weryfikacje konta, nie mam dostępu do tamtego emaila nie mogę go odzyskać bo numer do odzyskiwania konta do email również jest z przed 6 lat i nie posiadam go. Mam na tym koncie mnóstwo gier wydałam również dużo pieniędzy, teraz musiałam stworzyć konto aby tu napisać , szukałam pomocy natomiast nie mogę się dostać do żadnego czatu aby pisać z pracownikami ea, co mam zrobić ? czy jest szansa na odzyskanie tego konta ? 

• Hej @zuberekmagda99 Jeśli nie masz dostępu do swojego maila zarejestrowanego na koncie EA możesz skontaktować się z naszymi doradcami, w celu dodatkowej weryfikacji danych konta. 

Spróbuj też skorzystać z opcji odzyskiwania konta mailowego według zaleceń na oficjalnej stronie domeny mailowej. Może uda się odzyskać dostęp w inny sposób. 

2 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @zuberekmagda99 Jeśli nie masz dostępu do swojego maila zarejestrowanego na koncie EA możesz skontaktować się z naszymi doradcami, w celu dodatkowej weryfikacji danych konta. 

Spróbuj też skorzystać z opcji odzyskiwania konta mailowego według zaleceń na oficjalnej stronie domeny mailowej. Może uda się odzyskać dostęp w inny sposób. 

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,882 PostsLatest Activity: 6 days ago