Nie mogę zalogować się na konto
Witam,
Mam ogromny problem. Konto origin założyłam w roku 2014 kiedy byłam dzieckiem. e-mail również założyłam na potrzeby założenia konta origin. Od 8 lat logowałam się normalnie bez problemu wiec nigdy nie przyszło mi do głowy aby zweryfikować te dane lub zmienić adres e-mail. Po zmianie Origin w EA wpisuje login, hasło i wyskoczył komunikat o wymaganym kodzie weryfikacyjnym. Niestety okazało się ze przez brak aktywności mój e-mail został skasowany 🤦♀️ nie mogę się na niego zalogować. Kupiłam do tej pory sporą ilość gier których klucze aktywowałam na koncie. Wydałam na nie mnóstwo pieniędzy. Posiadam wszystkie w wersji pudełkowej a nawet jeden imienny dowod zakupu. Reszta niestety kupowana była w sklepach elektronicznych. Próbowałam kontaktować się z pomocą EA przez chat czy e-mail. A nawet przez infolinie. Pan na infolinii powiedział ze dopóki nie podam mu daty urodzenia nie będę miała dostępu do konta 🤦♀️ . Niestety nie pamietam jaka podałam te 8 lat temu, jak się okazało nieprawdziwą🤦♀️) reszta informacji które są wymagane są z kosmosu typu zakup na stronie EA albo numer karty kredytowej nic takiego nie rejestrowałam. IP w komputerze mam zmienne wiec pan na infolinii twierdzi ze nie widzi mojego komputera… Znam login i hasło na które logowałam się od 8 lat bez żadnego problemu. Błagam o pomoc chce odzyskać swoje gry. Już nie mam Pomysłu co robić.