Forum Discussion

ksstwc9w623i's avatar
3 years ago

nie udana próba logowania

aplikacja od razu odrzuca moje zgłoszenie do zalogowania się nie mogę również stworzyć nowego konta ciągle wyskakuje mi komunikat : nie da się zalogować w trybie online

tylko że sprawa jest taka że ja mam internet i Normanie mi działa

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @ksstwc9w623i 

Zakładam, że problem dotyczy aplikacji Origin.Podeślij nam proszę zrzut ekranu z komunikatem błędu. Czy udało Ci się zalogować do aplikacji EA?

Pozdrawiam,

_Kalina

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@ksstwc9w623i

Platforma Origin, EA ap tak samo jak Discord wymaga szerokopasmowego połączenia z internetem, które czasem wygasa na twoim modemie, czy routerze (najczęściej z winy dostawcy internetu)
    Pozostajesz wtedy na łączu wąskopasmowym, które jest wystarczające do obsługi większości stron ale za słabe by połączyć się z wymienionymi platformami.
    1. Odlacz modem/router od pradu na najmniej 5 minut i wlacz ponownie
    2. . Użytkownicy kart MSI i podobnych z oprogramowaniem GAMING LAN MANAGER mogą mieć odznaczone na czerwono połączenie z ORIGIN  lub EA ap.

Inna sprawa ze EA dla uzytkowników Windowsa na dziś zastapliła Origin aplikacją EA i tam tez masz swoje konto na ktore logujesz sie identycznie tymi samymi danymi jak na twoje konto Origin i to być może jest przyczyna ze nie możesz się zalogować na Origin , który teoretycznie juz nie działa
    https://www.ea.com/pl-pl/ea-app

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,882 PostsLatest Activity: 10 days ago