Forum Discussion
Witaj @AdriaNDudeeQ
Z Twojego opisu wynika, iż problem stanowi aplikacja Origin, co jest obecnie zgłoszone do naszych kolegów od aplikacji (Origin/Windows 10). Jeżeli komputer spełnia wymagania gry to spróbuj kroków naprawczych z TEGO wątku. Daj znać czy cos pomogło.
Trzymam kciuki🤞
Answers HQ w Pigułce - Poradnik dla Początkującego
Co do tego wątku co podałeś, patrzyłem już go kiedyś i stosowałem się do niego... Nic nie pomogło...
- Revan2000s7 years agoHero+
Hej,
Spróbuj jeszcze uruchomić system w trybie czystego rozruchu i skorzystaj z pełnego instalatora Origin.
- 7 years ago
O kurczę no działa. Tylko teraz tak... Teraz muszę wyłaczyć ten czysty rozruch tak?:D tylko poczekam aż mi sie fifa zainstaluje bo odinstalowałem wraz z originem niechcacy... Jak będzie działało to czego była przyczyna tego problemu, tak sie pytam żebym na przyszłosć wiedział. A jak wyłączę ten czysty rozruch i nie bedzie działało to co? Musze zawsze miec wlaczony ten czysty rozruch? A i co on robi? Wyłącza jakieś procesy czy coś tego typu ? Nie znam się wiec się pytam...
Z góry dzięki!
- Revan2000s7 years agoHero+
Po wykonaniu wszystkie, należy uruchomić system już w trybie normalnym. Wszystkie porady możesz znaleźć w poniższym artykule.
Dzięki czystemu rozruchowi na starcie systemu nie włączają się wszystkie sterowniki oraz aplikacje w tle, które mogą powodować problemy z grami czy innymi aplikacjami.
About Origin Mac
Recent Discussions
- 17 days ago
- 27 days ago
zmienić nick
Solved2 months agoFifa manager 11
Solved2 months ago