Forum Discussion
12 Replies
Sort By
- 1Guma6 years agoSeasoned Ace
Cześć @ElStoperro spróbuj wyczyścić pamięć podręczną programu Origin 😉
JAK WYCZYŚCIĆ PAMIĘĆ PODRĘCZNĄ
Origin – Windows- Jeśli aplikacja Origin jest uruchomiona, zamknij ją. W tym celu otwórz menu Origini wybierz polecenie Zakończ.
- Upewnij się, że aplikacja Origin została całkowicie zamknięta. W przeciwnym wypadku nie będziesz w stanie wykonać kolejnych kroków.
- By to sprawdzić, otwórz Menedżer zadań i przejdź do zakładki Procesy. Upewnij się, że nie ma tam aplikacji Origin.exe i OriginWebHelperService.exe. Jeśli są, zakończ ich zadania.
- Przytrzymaj naciśnięte jednocześnie klawisze Windows + R.
- W wyświetlonym polu poleceń wpisz %ProgramData%/Origin, po czym kliknij przycisk OK.
- Otwórz folder Origin, po czym usuń wszystkie pliki i foldery poza LocalContent. Nie usuwaj tego folderu.
- W systemie Windows XP folder ProgramData znajduje się w folderze C:\Documents and Settings\All Users\Application data\Electronic Arts\.
- Ponownie przytrzymaj naciśnięte jednocześnie klawisze Windows + R.
- W wyświetlonym polu poleceń wpisz %AppData%, po czym kliknij przycisk OK.
- W wyświetlonym folderze Roaming usuń folder Origin.
- Kliknij AppData na pasku adresu.
- Otwórz folder Local.
- Usuń znajdujący się w nim folder Origin.
- Uruchom ponownie swój komputer i zaloguj się w aplikacji Origin.
Pozdrawiam,
guma
- Jeśli aplikacja Origin jest uruchomiona, zamknij ją. W tym celu otwórz menu Origini wybierz polecenie Zakończ.
- @1Guma niestety robiłem tak kilka razy i nic nie dało, jakieś inne propozycje ?
Udało mi się zalogować ale teraz kółko kręci się w tym większym oknie i nie moge przejsc do biblioteki sklepu itp ...
@ElStoperro próbowałeś uruchomić grę korzystając z skrótu na pulpicie lub przez przeglądarkę? Restartowałeś router? Jeżeli tak...
Pozostaje resetowanie sieci:
Jestem pewny, że wina leży po stronie origina a nie sieci, wczoraj miałem sytuacje, że udało się go normalnie włączyć a poźniej znów było to samo, są jakieś inne sposoby?
- @1Guma nie działa również po resecie :/
@EA_Kuba @MattiuDefo proszę o pomoc.
Witaj @ElStoperro
Proponuję zainstalować ponownie Origin.
- Odinstaluj przez program REVO aplikacje Origin
- Wykonaj restart komputera
- Pobierz i zainstaluj najnowszą wersję Origin Pełny instalator (PC) -ok 223 MB
Daj znać czy pomogło.
- Odinstaluj przez program REVO aplikacje Origin
- @MattiuDefo Dzięki za pomoc! 🙂 Już myślałem, że to coś z komputerem jest nie tak
TEZ TAK MAM
About Origin Mac
Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,884 PostsLatest Activity: 3 days ago
Recent Discussions
- 18 days ago
- 28 days ago
zmienić nick
Solved2 months agoFifa manager 11
Solved2 months ago