Forum Discussion

Adameq55's avatar
7 years ago
Solved

Origin samoistnie przechodzi w tryb offline

Dzień dobry wyszła nowa aktualizacja Fifa 19 i po 1 minucie aktualizacji lub nawet kiedy nie aktualizuje origin przechodzi w tryb offline i pisze : 

Aplikacja Origin pracuje w trybie offline
Przepraszamy za niedogodności, ale musieliśmy zamknąć Twoje połączenie z naszymi serwerami z powodu udostępnienia obowiązkowej aktualizacji. Wyjdź z gry i uruchom ponownie aplikację Origin, aby pobrać najnowszą aktualizację i wrócić do trybu online. Proszę o pomoc

• Znalazłem rozwiązanie.

-> Wejdź na strone Origin, kliknij pobieranie.

-> Pobierze ci się plik OriginThinSetup.

-> Uruchom plik.

-> Aplikacja zacznie się aktualizować.

-> Gotowe.

3 Replies

• Mam identyczny problem już od wczoraj. Aplikacja nie chce się zaktualizować, uniemożliwia granie w gry. To pierwszy raz kiedy się z tym spotykam.

• Znalazłem rozwiązanie.

-> Wejdź na strone Origin, kliknij pobieranie.

-> Pobierze ci się plik OriginThinSetup.

-> Uruchom plik.

-> Aplikacja zacznie się aktualizować.

-> Gotowe.

• MendoziTus's avatar
    MendoziTus
    7 years ago

Dokładnie miałem to samo i Twoja rada pomogła.  Ea to [edytowane] z tym Origin.  Te problemy ciągną od kilku lat z aktualizacjami i uruchomieniem lauchera origins. Dziwne , że jakoś inne firmy nie mają z tym większych problemów. Może wystarczyło by dodać do lauchera opcje weryfikacji pików i pobrania go , a nie szukania po forach. Widać, że nie ma osoby kompetentnej która ogarnęłaby ten burdel w origins.

[Twój wpis został edytowany, ponieważ było w nim obraźliwe słowo. Kolejnym razem jak  będziesz pisać na forum, to pierw zapoznaj się z regulaminem]

Pozdrawiam Mateusz 

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,886 PostsLatest Activity: 2 months ago