Forum Discussion
niestety problem dalej występuje a teraz do tego pojawia się błąd z brakiem jakiś plików QT jak i jeżeli chce włączyć gre z xbox game pass pokazuje błąd z ea.connect.microsoft://launch?version=1.&port=4700
Hej @Skorzu_Gruby
Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się, po wyczyszczeniu pamięci podręcznej programu:
- 4 years ago
nie mam aktualnie pobranego ea app i mam ten problem podczas próby zainstalowania więc też nie moge oczyścić pamięci podręcznej
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @Skorzu_Gruby
Dzięki za odpowiedź.
Sprawdź w takim razie, czy instalacja będzie możliwa przy pomocy pliku instalatora o rozszerzeniu .msi. Na angielskim forum znalazłem poniższe rozwiązanie (Tłumaczenie znajdziesz pod spoilerem)
@holger1405 napisał/a:
(...)- Use the MSI installer:
- Press the Windows key and R at the same time.
- Type or copy and paste %PROGRAMDATA% into the new window > Hit ENTER.
- Type or copy and paste EADesktop into the Windows Explorer search bar > Hit ENTER
- Double click the EADesktop-xx.x.xxx.xxxx-xxx.msi (The numbers may vary.)
- The MSI installer will give you three options > choose “remove”.
(If you never installed or attempted to install EA Desktop before, just try to install.)
- After the process is finished, you should be able to install with the normal installer or the *.msi.
(...)
Tłumaczenie poniżej
SpoilerSkorzystaj z instalatora MSI
- Naciśnij jednocześnie przycisk Windows i R
- Wpisz lub skopiuj i wklej w polu uruchom %PROGRAMDATA% i naciśnij Enter
- W prawym górnym rogu wpisz w wyszukiwarce EADesktop i naciśnij Enter
- kliknij dwukrotnie na plik EADesktop-xx.x.xxx.xxxx-xxx.msi
- instalator da Ci trzy opcje do wyboru, jeśli nie żadna z wcześniejszych prób instalacji nie powiodła się wybierz opcję instalacji teraz.
- 4 years ago@EA_Kuba niestety nie ma u mnie pliku z rozszerzeniem .msi
- Use the MSI installer:
About Origin Mac
Recent Discussions
- 19 days ago
- 29 days ago
zmienić nick
Solved2 months agoFifa manager 11
Solved2 months ago