zmnck5 months agoSolvedProblem z konsolą Mac Witam mam problem z otworzeniem konsoli. Mam maca i skrót klawiszowy command+shift+c nie działa. Gdy to klikam robi się zrzut ekranu i nic więcej. Nigdzie nie znalazłam innego sposobu włączenia kons...Show MoreEA_Kuba5 months agoHej @zmnck Sprawdź proszę czy konsolę uda się włączyć naciskając przycisk control zamiast command.
EA_Kuba5 months agoHej @zmnck Sprawdź proszę czy konsolę uda się włączyć naciskając przycisk control zamiast command.
EA_Kuba5 months agoHej @zmnck Sprawdź proszę czy konsolę uda się włączyć naciskając przycisk control zamiast command.
EA_KubaCommunity Manager5 months agoHej @zmnck Sprawdź proszę czy konsolę uda się włączyć naciskając przycisk control zamiast command.
Related Contentproblem with anti-cheatEvolution problemПерешла с Windows на MacProblem with mailPVZ on MAC
Recent DiscussionsCzy da się skontaktować z biurem pomocy poprzez wiadomość email?SolvedFIFA menager 11SolvedFifa Manager 11Fifa manager 11SolvedProblem z uruchomieniem NFS Most Wanted na OriginSolved