Forum Discussion

020911W's avatar
2 years ago
Solved

Problem z płatnością

Hej, chciałem kupić grę na EA. Nie wiem z jakiej przyczyny, ale nie mogłem kupić gry kartą, ponieważ ciągle wyskakiwał komunikat o błędzie. Skorzystałem więc z opcji „przelewy24” ale po próbie zakupu jedyne, co wyskakuje to dwa okna: pusty biały ekran z napisem EA i informacja o przekierowywaniu na stronę dostawcy usług związanych z płatnością. Niestety po dwugodzinnym czekaniu nic się nie zmieniło.

• Hej @020911W 

Jeśli masz problem z płatnością na Twoim koncie, sprawdź zalecenia podane w tym artykule na naszej stronie. 

Daj znać czy zamówienie wykonujesz na naszej stronie czy w aplikacji EA app

_Kalina

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @020911W 

Jeśli masz problem z płatnością na Twoim koncie, sprawdź zalecenia podane w tym artykule na naszej stronie. 

Daj znać czy zamówienie wykonujesz na naszej stronie czy w aplikacji EA app

_Kalina

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Zauważyłem, że dotychczas nie dostaliśmy od Ciebie żadnej odpowiedzi. Zdecydowałem się oznaczyć kroki podane przez  @EA_Kalina  jako potencjalne rozwiązanie, ponieważ mogą być przydatne dla innych użytkowników. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać! 

• skazyx's avatar
    skazyx
    2 years ago

Dotyczy Star Wars the Old Republic konto Vrumex

Zaskakujący jest ten problem z płatnością za grę i fakt że nie potraficie go naprawić? Mnóstwo ludzi boryka się z tym problemem. Kilka miesięcy opłacałem subskrypcję. Została anulowana chyba z powodu braku środków na koncie i od tamtej pory nie mogę odnowić subskrypcji ani nawet wykupić jej za pomocą paysafecard bo nie działa system zakupu na stronie - nie pojawia się możliwość podania kodu paysafecard!? Pomocy!

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,882 PostsLatest Activity: 4 hours ago